Premium Beautiful - Penampilan Lebih Anggun

7:31 AM

Anak Anda Bijak?




Anda Peminat Coklat?


Buat yang meninjau-ninjau kebaikan dan pembuktian bagi Corset Premium Beautiful, sila baca petikan berikut dari Utusan Malaysia bertarikh 22 September 2011

Idaman setiap pengantin wanita : bentuk badan idaman ketika bergelar Raja Sehari

WALAUPUN cuti persekolahan telah berakhir namun masih ada yang memilih cuti hujung minggu sebagai melakar hari penuh bersejarah dalam seumur hidup. Upacara malam berinai menjadi salah satu adat sebagai persediaan si gadis bersanding dengan pasangan keesokan harinya.

Mengenakan pakaian yang diperbuat daripada campuran satin dan lace, penampilan begitu anggun dan terserlah. Hiasan layah berlapis dan mahkota bertahta delima menambah keayuan raja sehari.

Penampilan pasti bertambah hebat andai si pengantin memilih pakaian yang serasi dengan bentuk tubuh. Namun tidak semua dikurniakan bentuk idaman. Lantaran itu Hai-O Marketing memperkenalkan Beautiful Hai-O iaitu set pakaian dalam yang terdiri daripada coli panjang, bengkung dan seluar pendek.

Menurut jurucakapnya, ilham mencipta pakaian dalam ini untuk menyerlah pembentukan kontur badan yang menarik dan seimbang.
Beautiful diperbuat daripada 32 lapisan fabrik Akwatek dan Akwadye yang bersebati dengan air, di samping disulam tenun dengan bahan yang mengeluarkan gelombang infra merah jauh (infrared Ray) hasil gabungan kepakaran teknologi Jepun dan Jerman.

Hasilnya lebihan haba yang dikeluarkan akan mengembangkan salur darah dan melancarkan perjalanannya. Manakala penghantaran nutrien ke seluruh badan dan pengeluaran bahan buangan daripada selsel tubuh lebih effisen.

Apa yang istimewa, set pakaian dalam ini diiktiraf oleh Persatuan Pakar Tulang Belakang di Amerika Syarikat dan Kanada.

Demikianlah petikan dari Utusan Malaysia
Nak tengok lagi bukti?
Klik Entry-Entry di bawah ye




Nak tau lebih lanjut?

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. Memang erbaek..nanti nk pjm buleh dak??

    ReplyDelete
  2. sapa yang tak nak cantik..

    ReplyDelete
  3. saya dah ade 1 set PB ni dan da pakai pun..positif..;)

    pss...incek tunang tu tak suke pegi tempat glemer2 mcm tu..payah betul...lagi2 event artis..lagi die tak nak..

    ReplyDelete
  4. cik may : ala...ruginye dia tak pergi....

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe