U-Ads

Wednesday, September 24, 2014

#PromotionByRawlins

Lamanya tak belanja #promosi ngan kengkawan semua 
So here goes Nantikan dari saya sebab akan ada banyak lagi #promotion 
Kali ini, beli 2 set #PremiumBeautifulCorset (tak kisah lah #PremiumBeautifulClassic atau #PremiumBeautifulElegance), maka akan dapat free #PremiumBeautifulShortBra yang bernilai RM5**. Not only that, saya akan bagi banyak lagi #Freebies untuk anda. 
Di antaranya #MineralCoffee #MarineEssence products range and many more. 
Hurry up and contact me! 
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Friday, September 19, 2014

Tambah Tenaga Jantan

Salam semua

Apa khabar di pagi Jumaat ni?

Amboi...
Seronok ye.

Jangan suka sangat ye nak membaca entry nie sebab tajuk yang gah dan menarik itu.
Sebenarnya, saya terbaca berkenaan perkara ini di Facebook.
So, saya pun tak berani nak kata benda nie betul ke tidak.

Just nak sharing je, bahawa better be careful than sorry.

Lelaki memang particular bila tiba bab kejantanan masing-masing kan.
Ye betul.
Kejantanan itu penting untuk kebahagiaan rumah tangga,

Tapi sekiranya sehingga memudaratkan diri atau lebih teruk terus meninggal, macam mana dengan rumah tangga anda?

Dalam myMetro bertarikh 4 September 2014 (semalam), turut menyentuh berkenaan Kopi Beracun.

Di dalam artikel myMetro itu menyebut 

"Kejadian serangan sakit jantung mendadak terhadap beberapa mangsa lelaki akhirnya membongkar kegiatan penjualan pelbagai produk kopi beracun yang dikesan mengandungi kimia berbahaya.

Kewujudan pelbagai produk kopi campuran dihasilkan syarikat ‘hantu’ ini dikesan kian berleluasa apabila ia mudah dibeli dengan harga RM5 sebungkus. 
Ketika operasi dilakukan, pegawai CPF mendapati rata-rata kedai yang diserbu menjual peket kopi jenama Kopi Panggung dan Kopi Jantan kepada orang ramai.
Paket kopi diharamkan itu digantung di hadapan premis dengan kebanyakannya mendakwa dicampur herba Tongkat Ali dan pelbagai herba lain. "
RM5 untuk sepaket kopi?
Agak mahal kot tetapi disebabkan 'khasiat' yang dibesar-besarkan seperti 'menambah tenaga', 'tongkat ali'dan lain-lain khasiat 'kekuatan', nilainya tidak dipedulikan.
Namun akhirnya, berapakah kos perubatan yang diperlukan untuk terus sihat selepas terkena serangan jantung dan lain-lain penyakit disebabkan oleh kopi pembunuh itu?
Jika sempat, hanya terkena serangan jantung, alhamdulilah. Masih bernyawa dan ada keluarga yang menguruskan. Tetapi bagaimana dengan tanggungan?
Lebih menyedihkan sekiranya terus meninggal.
So, rakan-rakan, apa-apa pun, eloknya bertanya pada doktor anda dahulu sebelum mengambil sebarang preskripsi.
Untuk kepastian yang meyakinkan, terus bertanya kepada Kementerian Kesihatan pun boleh.

Jangan dek kerana nak KUAT dan PERKASA, nyawa yang melayang.
Mineral Coffee
Baik anda ambil #MineralCoffee yang bukan sahaja diperakui HALAL dan tidak mengandungi bahan beracun, malah terkandung kebaikan #GaramBuluh di dalamnya.
 TESTIMONI
Ok. Yang nie pun ada testimoni 'keras' tapi you better try for yourself
Another testimoni on bertambah power!
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

Santai Mata

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Recent Comments Widget
Web Analytics