Apa Faedahnya Pakai Baju Dalam Mahal Nie?

8:00 AM 14 Comments A+ a-

Pernah tak dengar orang cakap camtu bila sebut Premium Beautiful?
Mesti pernah kan
Apa pekdahnya pakai baju dalam mahal nie? Kat dalam je kot. Bukan ada orang nampak pun
Habis tu, nape kita beli ubat/ pil/ supplement yang mahal-mahal?
Lagi kecil menda tu, lagi la kita tak nampak kan..
Telan terus lenyap
Tapi kita sanggup berhabis kerana nak sihat kan?
Nak menikmati kehidupan dengan semaksima mungkin, ye tak?

Meh sini nak khabarkan apa faedahnya memakai baju dalam mahal nie

Long Bra


  • Cup berbentuk piramid untuk menampung payudara agar tidak jatuh dan puting dalam kedudukan betul (untuk mengelakkan kanser)
  • Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  • Mngelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik dan ulser
  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
  • Meransang pengeluaran susu ibu
  • Mengelakkan gastrik
Waist Nipper
  • Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang dan pengaliran darah
  • Suntikan F.I.R paling banyak dalam tetulang belakang
  • Sesuai untuk lelaki dan terutamanya wanita lepas bersalin
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan 'stretch mark'
  • Membentuk pinggang
  • Elok untuk mencegah demam kuning
  • Mengubat lenguh kaki
Long Girdle
  • Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan strectch marks terutama ibu lepas bersalin
  • Tidak menekan ovari dan memberikan kesan hormon yang seimbang estrogen dan progestron
  • Love shape nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan membetulkan kedudukan
  • Menyokong rahim selepas melahirkan anak
  • Mengurangkan senggugut
  • Membantu perlekatan janin
  • Mengurangkan keputihan
  • Merawat masalah buasir
Wah!
Banyaknya kelebihan baju dalam mahal nie kan
Dari uals beli yang kat pasaran tu jenama ***** dan jenama *****
Mahal gak kan...
Tapi takde kesan kepada kesihatan uals kan
Pastu kena berganti plak almost 3 - 4 kali setahun
Takde warranty plak tu
Baik la uals invest beli Premium Beautiful nie
Dah la MENYIHATKAN, MENCANTIKKAN lagi, LIFETIME WARRANTY plak tu!
Mana nak cari one-stop product sebegini?
Photobucket

14 GLAM People

Write GLAM People
Wednesday, 26 October, 2011 delete

Asyikin : add me at FB, nanti kita story lebih ye...thanks

Reply
avatar
Wednesday, 09 November, 2011 delete

EmpayarUtama : bagi la wife ke...kalau sayang bagi pakai..mesti bertambah sayang

Reply
avatar
Tuesday, 13 December, 2011 delete

sweety_nur : dia bergantung pada saiz badan...kalau amik sekarang, boleh dapat free gift plak lagi...hehehe...add me kat FB nanti kita story kat situ

Reply
avatar
docche
AUTHOR
Saturday, 21 January, 2012 delete

mmg betul untuk perempuan sahaja....dah ada isteri nanti dtg balik baca post ni.....



http://blogdowh.blogspot.com

Reply
avatar
Saturday, 21 January, 2012 delete

Docche : waist nipper tu lelaki boleh pakai, untuk buncit, buang angin dan betulkan postur tulang belakang...lelaki yang ada buasir juga boleh pakaimlong girdle..

Reply
avatar
madammondoq
AUTHOR
Thursday, 09 February, 2012 delete

eh.. penting ni!! cantik kat dalam tu untuk suami... :)

Reply
avatar
Thursday, 09 February, 2012 delete

madammondoq : betul...setuju sangat...cantik dalam baru cantik luar kan...

Reply
avatar
Anum Shukri
AUTHOR
Monday, 09 July, 2012 delete

pakai PB lepas tu sapu pulak dengan krim BE lagi meletopp..

Reply
avatar
Monday, 09 July, 2012 delete

Anum,
Jum jumpa, oleh saya terangkan lebih lanjut faedah produk
Baik untuk suami isteri

Reply
avatar
Delima Zamrud
AUTHOR
Tuesday, 08 January, 2013 delete

Thanks Rawlins sudi singgah blog D5, salam perkenalan dr D5 :)..

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe