Apa Faedahnya Pakai Baju Dalam Mahal Nie?

8:00 AM

Pernah tak dengar orang cakap camtu bila sebut Premium Beautiful?
Mesti pernah kan

Apa pekdahnya pakai baju dalam mahal nie? Kat dalam je kot. Bukan ada orang nampak pun
Habis tu, nape kita beli ubat/ pil/ supplement yang mahal-mahal?
Lagi kecil menda tu, lagi la kita tak nampak kan..
Telan terus lenyap
Tapi kita sanggup berhabis kerana nak sihat kan?
Nak menikmati kehidupan dengan semaksima mungkin, ye tak?

Meh sini nak khabarkan apa faedahnya memakai baju dalam mahal nie

Long Bra


  • Cup berbentuk piramid untuk menampung payudara agar tidak jatuh dan puting dalam kedudukan betul (untuk mengelakkan kanser)
  • Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  • Mngelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik dan ulser
  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
  • Meransang pengeluaran susu ibu
  • Mengelakkan gastrik
Waist Nipper
  • Tetulang memori berfungsi untuk membantu masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang dan pengaliran darah
  • Suntikan F.I.R paling banyak dalam tetulang belakang
  • Sesuai untuk lelaki dan terutamanya wanita lepas bersalin
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan 'stretch mark'
  • Membentuk pinggang
  • Elok untuk mencegah demam kuning
  • Mengubat lenguh kaki
Long Girdle
  • Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan strectch marks terutama ibu lepas bersalin
  • Tidak menekan ovari dan memberikan kesan hormon yang seimbang estrogen dan progestron
  • Love shape nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan membetulkan kedudukan
  • Menyokong rahim selepas melahirkan anak
  • Mengurangkan senggugut
  • Membantu perlekatan janin
  • Mengurangkan keputihan
  • Merawat masalah buasir
Wah!
Banyaknya kelebihan baju dalam mahal nie kan
Dari uals beli yang kat pasaran tu jenama ***** dan jenama *****
Mahal gak kan...
Tapi takde kesan kepada kesihatan uals kan
Pastu kena berganti plak almost 3 - 4 kali setahun
Takde warranty plak tu
Baik la uals invest beli Premium Beautiful nie
Dah la MENYIHATKAN, MENCANTIKKAN lagi, LIFETIME WARRANTY plak tu!
Mana nak cari one-stop product sebegini?
Photobucket

You Might Also Like

14 GLAM People

  1. Asyikin : add me at FB, nanti kita story lebih ye...thanks

    ReplyDelete
  2. EmpayarUtama : bagi la wife ke...kalau sayang bagi pakai..mesti bertambah sayang

    ReplyDelete
  3. sweety_nur : dia bergantung pada saiz badan...kalau amik sekarang, boleh dapat free gift plak lagi...hehehe...add me kat FB nanti kita story kat situ

    ReplyDelete
  4. mmg betul untuk perempuan sahaja....dah ada isteri nanti dtg balik baca post ni.....



    http://blogdowh.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Docche : waist nipper tu lelaki boleh pakai, untuk buncit, buang angin dan betulkan postur tulang belakang...lelaki yang ada buasir juga boleh pakaimlong girdle..

    ReplyDelete
  6. eh.. penting ni!! cantik kat dalam tu untuk suami... :)

    ReplyDelete
  7. madammondoq : betul...setuju sangat...cantik dalam baru cantik luar kan...

    ReplyDelete
  8. pakai PB lepas tu sapu pulak dengan krim BE lagi meletopp..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anum,
      Jum jumpa, oleh saya terangkan lebih lanjut faedah produk
      Baik untuk suami isteri

      Delete
  9. Thanks Rawlins sudi singgah blog D5, salam perkenalan dr D5 :)..

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe