Garam Rahsia Langsing K-Pop

8:30 AM


Sila bayangkan kumpulan Wonder Girls, Super Junior, T-ARA dan lain-lain kumpulan K-Pop GEMUK!

Anda rasa ia akan jadi fenomena baru tak?
Hehehehehe
Mungkin tidak!

Jangankan nak menari lincah, nak bergerak pun susah kan.

Agak-agak apa rahsia diorang kan?

Bersenam itu sudah semestinya. 

Sebenarnya, selain daripada bersenam, pemakanan juga memainkan peranan penting dalam penjagaan fizikal yang meletup cam artis-artis Korea nie. Terbukti bahawa rakyat Korea Selatan mengamalkan penggunaan Garam Buluh di dalam setiap makanan dan minuman mereka.

Why is that so?
Ini kerana terbukti bahawa Garam Buluh mengandungi 76 jenis mineral yang penting untuk kesinambungan fungsi badan kita. Penerangan lanjut berkenaan sifat-sifar Garam Buluh boleh rujuk entry ini > Sifat Garam Buluh.

Didapati golongan yang mengamalkan pengambilan Garam Buluh ini tidak mengalami masalah obesiti.
Malah Garam Buluh juga turut digunakan dalam menangani masalah-masalah kesihatan yang lain sepertimana berikut :
So, mana nak dapatkan Garam Buluh nie?

Boleh hubungi saya dan pilih salah satu produk di bawah, yang mana bersesuaian dengan anda.

1) Mineral Coffee - khas untuk peminat kopi tetapi yang ini untuk kesihatan
Rujuk entri ini > Mineral Coffee
2) Marine Essence Beauty Bar - yang ini untuk kegunaan di rumah dan boleh digunakan seisi keluarga. Rujuk entri ini untuk penerangan lanjut - Putihkan Ketiak
3) Marine Essence Liquid (Body Wash & Shampoo) - yang ini sesuai untuk kegunaan keluarga dan juga bagi yang kerap out-station. 

4) Premier Drink dan Cooking Salt - rujuk Entri Soal dan Jawab
Cuba tengok testimoni yang best nie!
Haiqal Rawlins 

012.280.1977 

E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

You Might Also Like

4 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe