Rahsia Putihkan Ketiak

Pada kengkawan yang minat bersukan ke, minat nak berenang ke, mesti terasa segan apabila nak mengangkat tangan tinggi-tinggi kan.

Kalau tak banyak, sekali mesti anda pernah melalui situasi demikian kan.
Pastu terfikir, apalah cara nak hilangkan kesan gelap itu kan?

Kalau single, maybe kita tak segan sangat kan sebab sorang-sorang.
Kalau dah berumahtangga, segan gak kalau pasangan kita melihat bahagian-bahagian yang tidak seindah biasa tu kan.

Kini, tidak perlulah nak buat whitening ke, laser treatment ke sebab ada kaedah yang jauh lebih murah dan menjimatkan.

Gunakan sahaja Marine Essence Soap.

Di antara lain kebaikannya adalah 
  • Boleh digunakan di seluruh badan
  • Boleh digunakan di muka
  • Boleh fokuskan di bahagian pelipat leher, betis, bawah ketiak lengan dan siku, celah-celah jari kaki dan tangan, celah-celah kelengkang
  • Elok digunakan bagi yang mengalami kulit-kulit yang bermasalah
  • Bagus untuk kulit sensitif
  • Selamat utk kegunaan bayi (especially eczema)
  • Boleh dipakai seisi rumah 
Gabungan bahan semulajadi yang terbaik untuk kesihatan
Jika anda berminat untuk mendapatkan produk yang maha laris nie, boleh hubungi saya atau rakan saya, Jae Hashim


Haiqal Rawlins 

012.280.1977 
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

Post a Comment

2 Comments

  1. Iklan berbayar ni...betul berkesan ke ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. @Lynn Munir : InshaAllah jika digunakan dengan tekun

      Delete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: rawlins.una@gmail.com