Sambutan Tahun Baru @ Citta Mall

6:50 PM

Sedar tak sedar, dah nak masuk tahun baru 2017 kan.
Dah ada perancangan kat mana nak sambut Tahun Baru?

Ye lah, dua tahun kebelakangan suasana tahun baru di Malaysia agak muram kerana kita semua berkabung/ meratapi kehilangan yang dialami oleh seluruh Malaysia.

This year, meh sesama kita jengah Citta Mall sebab suasana sambutan tahun baru akan kembali! Ada pelbagai sambutan yang telah dirancang daripada petang 31 Disember 2016 sehingga 1 Januari 2017. 
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
New Year Countdown Party @ Citta Mall
Pada Media Preview Night yang diadakan oleh Citta Mall  pada minggu lepas, para media telah berpeluang untuk merasai sedikit kemeriahan yang bakal dibawa pada Sambutan Tahun Baru 2017 yang bertemakan '16 Going On 17'.
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
Barisan artis tempatan yang bakal menyambut tahun baru 2017 bersama anda di Citta Mall 
Apa aktiviti yang ada?
  • Ruang aktiviti untuk seisi keluarga (tak perlu bayar apa-apa pun - percuma je)
  • Cabutan bertuah yang menjanjikan pelbagai hadiah menarik (psstttt katanya ada banyak peranti pintar menanti)
  • Mini Karnival
  • Konsert bersama Artis Malaysia yang telah mengharumkan nama negara 
    • Baki Zainal yang merupakan seorang super awesome emcee yang akan mengacarakan Sambutan Tahun Baru 2017 kelak yang pastinya akan menjadi sangat gempak! (dia boleh mengacara majlis dalam beberapa bahasa - KAGUMMMMM)
    • Dina Nadzir - an amazing singer and a very wonderful person (sangat mengagumi suara beliau dan beliau pernah DUA KALI memenangi pertandingan Annual World Championships of Performing Arts) di Los Angeles - kau mampu?)
    • Shawn Lee - beatboxing phenomenon 
    • An Honest Mistake - an up and coming Pop-Punk band that will blow your socks off!
    • Alvin Lee - the famous Youtuber that will also melt your hearts away with his beautiful voice
    • Rejuvenate Dance Crew - a very multi-talented dance crew that has won various competitions all over the world.
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
Dina Nadzir
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
Shawn Lee
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
Alvin Lee
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
Rejuvenate Dance Crew
So, jangan berlengah lagi tau.
Saya nasihatkan agar semua bergerak awal ke 
Citta Mall  sebab ini boleh membantu mengelakkan anda tersekat dalam perjalanan.
Lagipun, ada banyak aktiviti yang boleh disertai oleh seisi keluarga di sana kelak. Maka, takde lah kebosanan kan.
Makanan plak? Ada memacam yang menunggu - dari Western sampai ke masakan kampung pun ada.

Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
Delicious foods await!
Masa Media Preview Night, kami disajikan makanan nan lazat oleh Mr. Dakgalbi dan Flicker's Dine. Yummy!
Dan yang paling best, Citta Mall  juga menjanjikan persembahan bunga api yang best! 
What is a New Year celebration kalau takde persembahan bunga api kan.

Ayuh!
See you there dan sokong artis tempatan! 
Citta Mall, 2017, 16 Going On 17, byrawlins, Dina Nandzir, Baki Zainal, bunga api, cabutan bertuah, Shawn Lee, Mr. Dakgalbi, Flicker's Dine
See you there, #16GoingOn17
Haiqal Rawlins
012.280.1977

You Might Also Like

9 GLAM People

  1. Hope you have fun here dear! Happy new year :D

    ReplyDelete
  2. wa very happening there lo! Happy New Year to you too

    ReplyDelete
  3. Great way to countdown... Happy new year.. Great 2017 ahead!

    ReplyDelete
  4. Happy new year to you and your family! Great countdown event!

    - much love, Mariel

    ReplyDelete
  5. this is such an awesome count down... i only spent mine at home... lol

    ReplyDelete
  6. Best jaga performance yang they plan for the celebration.

    ReplyDelete
  7. What a great line up of artists to ring in the New Year. Wished I could have been to the party as well!

    ReplyDelete
  8. I missed out on the fun..I was counting down from my room.... hehhehehe but I was glad i didn't get stuck in any jam..lols

    ReplyDelete
  9. selamat tahun baru!!! :D


    jemput jenguk sini dan komen . tq :D http://www.yayacendana.com/2017/01/31-days-challenge-by-jdt-blogger-day-3.html

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe