Badan Solid : Apa Rahsia?

8:00 AM

Ramai yang suka badan solid kan.

Ladies, itu yang diidam-idamkan.
Guys, pun sama, itu yang diidam-idamkan.

Tapi, apa cara paling mudah, murah dan selamat untuk mendapatkan badan yang solid?

Jom kita tengok cara-cara yang ada yang boleh membantu mendapatkan bentuk badan yang solid.













1) Pil Kurus
  • Kesannya sementara
  • Juga boleh menyebabkan kerosakan buah pinggang

2) Bersenam
  • Anda ada masa?
  • Anda konsisten?
  • Jika ya teruskan tetapi kebanyakannya akan berhenti di pertengahan usaha kerana tiada masa.
  • Ada banyak kerja lain nak buat kan.

3) Plastic Surgery
  • Jika anda ada puluhan ribu, then boleh la teruskan.
  • Tapi sanggup ke nak melalui berjam-jam 'under the knife'?
  • Kemudian ambil masa berbulan-bulan untuk sembuh?
  • Hasilnya pun bergantung, ada juga yang tak menjadi.
  • Kalau tak menjadi, anda kerugian.

4) Liposuction
  • Ada yang mati kerana buat liposuction/ sedut lemak.
  • Anda sanggup menanggung risikonya?


5) Premium Beautiful Classic & Elegance
  • Premium Beautiful adalah korset pembentukan badan yang  berpatutan harganya.
  • Ini kerana ada LIFETIME WARRANTY untuk sebarang kerosakan pada korset tersebut.
  • Sudah bertahan lebih daripada 20 tahun di pasaran, telah banyak yang memberikan testimoni positif selepas pemakaian Premium Beautiful Corset secara konsisten.
  • Yang penting adalah KONSISTEN
  • Ada yang pakai tetapi tidak secara disiplin, maka memang hasilnya tidak menjadi.



Pemakaian Premium Beautiful Corset bukannya fokus kepada kecantikan, tetapi lebih kepada kesihatan iaitu 70% kesihatan dan 30% kecantikan.
Apabila kita sihat secara dalaman, insyaAllah luaran akan turut terjaga.
Kenapa Premium Beautiful Corset nie baik untuk kesihatan?
Nantikan entry berikutnya ye.

Sempena bulan baik ni, ada diskaun istimewa menanti.
Cepat-cepat ye dapatkan satu untuk diri sendiri, keluarga, isteri, mak, adik beradik, ipar-duai.
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe