Kebaya or No Kebaya?

10:00 AM


Hello uals
Tetiba je nak citer pasal kebaya nie



http://fashionofkabayas.blogspot.com/2010/08/what-is-kabaya.html
Selalunya bila kita citer pasal kebaya, mesti ramai yang kaitkan dengan 
"badan ramping", 
"pinggang kerengga" dan 
"berdada penuh"
Betul tak?


Jarang-jarang yang bersaiz 'lebih' atau kaum ibu yang nak pakai kebaya 
Alasan mereka?
"badan aku tak macam gitar", 
"spare tyre aku banyak", 
"cutting aku bukan macam anak dara" dan
berjuta alasan yang lain-lain lagi la kan


Lagi-lagi dekat nak Raya dah kan (hello! puasa pun tak start lagi)
Tapi tak salah merancang kan
Mesti ramai yang dah merancang nak buat baju satu keluarga
Ala-ala sedondon gitew
Mula lah nak buatkan pelbagai fesyen untuk anak gadis kita
Tapi bila sampai kat diri sendiri, mesti terus letak "baju kurung dah le untuk aku"
Apa kata kali nie, buat kebaya plak?


Masih ada lagi 1 bulan lebih untuk mendapatkan bentuk badan ideal
Macam mana?


Of course dengan bantuan Premium Beautiful, korset kesihatan yang tengah meletup sekarang nie
Sepertimana yang telah banyak disebut-sebut, Premium Beautiful  membantu membentuk kontur badan yang ideal bagi setiap individu
Set lengkap Premium Beautiful  hadir dengan 3 bahagian iaitu Long Bra, Waist Nipper dan Long Girdle
Long Bra
Long Girdle
Waist Nipper
Selain daripada membentuk kontur badan dengan pengaliran lemak ke kawasan yang ideal, ia juga akan membantu Detect and Protect penggunanya dari penyakit-penyakit seperti cyst, fibrod, kanser payu dara, kanser pangkal rahim dan banyak lagi
Nak tau apa lagi fungsi-fungsi Premium Beautiful?
Click aje link-link kat bawah nie


So, tunggu apa lagi?
Cepat-cepat dapatkan satu set untuk diri anda
Boleh dapat harga yang istimewa tau
Jangan jadi sampai si polan seperti kat bawah nie
Nanti jadi sangat mahal nak buat baju
Berapa meter la kain baju kebaya dia nie kan?
CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe