COPY

Pssst! Rahsia untuk lelaki sahaja

8:43 AM

Hello guys 
Apa khabar semua?
Sihat?
Wife camne?
Bagi yang belum kahwin, GF plak ok?

Mesti ramai macam ragu-ragu macam mana saya boleh berkongsi makulumat berkenaan Premium Beautiful nie ngan ladies  kan
Ye la
Camne lelaki nak meniaga pakaian dalam wanita kan
Well, believe me, it is not as hard as people imagine
Sebenarnya, perempuan lebih menghargai komen dari lelaki kerana perempuan kan nak jadi cantik untuk lelaki
Betul tak?

Well guys
Pernah tak  wife atau GF tanya soalan ini
"Hye sayang. Saya dah gemuk ke?"

Jawapan selamat yang uals akan berikan adalah seperti berikut kan :
"Taklah. U look ok"
@
"I nampak u kurus je, macam masa i mula-mula kenal u. Tak berubah pun"
@
"Dapatkan je ubat doktor kalau dah berisi sikit"

Tapi uals tahu tak beberapa fakta tentang the ladies yang boleh menggugat kesihatan mereka, insan-insan yang anda sayangi 

1) Perempuan adalah sangat senang terdedah kepada Kanser Ovari, Kanser Serviks, Kanser Payudara
2) Masalah senggugut dihadapi setiap bulan
3) Masalah pada rahim seperti rahim jatuh, keguguran dan sebagainya
4) Luka jahitan bagi yang menjalani C- Sect
5) Masalah keputihan yang boleh menjadi punca kepada kemandulan
6) Mengandung luar rahim
7) Masalah keguguran kerana rahim yang lemah

Kanser Payudara : Dicilok dari Ms Google

Kita sebagai lelaki tak perlu mengandung kan. Tapi mesti kita kesian tengok isteri kita ketika mengandung. 
Lagi-lagi bila mereka melahirkan, lagi lah kita patut MENGHARGAI mereka. 
Sepatutnya, sebagai penghargaan kepada mereka, kita layan mereka dengan sebaik-baik penjagaan. Kalau dulu-dulu, orang-orang tua akan hantar tukang urut, mak bidan dan sediakan tungku untuk berpantangkan. 
Zaman moden nie takde yang menyempat nak buat semua itu. Semuanya nak mudah dan cepat kan. Kalau yang lahir secara normal, memanglah senang. 
Tapi kalau yang C-Sect, manalah boleh urut ke, pakai bengkung tradisional ke, pastu perut masih lagi seperti mengandung kan 

Kanser Ovari : Dicilok dari Ms Google
Ada wanita yang mempunyai masalah rahim mudah jatuh, menyebabkan kandungan rahim tidak kuat dan mengakibatkan PENGGUGURAN bukan dirancang. Amalan berurut dan bertungku sangat bagus untuk menaikkan rahim pada tempat yang betul dan pengecutkan rahim. 
Tapi tak semua yang sanggup luangkan masa setiap hari untuk bertungku, dan berurut seminggu sekali di atas urusan harian. 
Pemakaian PREMIUM BEAUTIFUL membantu wanita untuk mengatasi masalah ini, dengan hanya memakai 8 jam sehari sahaja.
Polycystic ovary : Dicilok dari Ms Google 
Ngeri plak bila tengok gambar-gambar nie. 
Tak kesian ke kat wife atau bakal wife anda?
Kanser nie tak kenal mangsa, isteri orang atau anak dara. Ini kerana sel kanser memang ada di dalam sistem tubuh badan manusia, bergantung kepada pemakanan setiap individu yang membolehkan sel kanser itu aktif ataupun tidak. 

Kalau uals baca entry nie >> Lemak Perut Menyebab Penyebaran Kanser << uals akan tau apa kaitan PREMIUM BEAUTIFUL dengan kesihatan wanita
Sebab ia ada FIR yang membantu mematikan sel kanser dalam badan manusia.
Jangan la sampai kita dimaklumkan oleh doktor bahawa kita menghidap kanser baru kita nak rasa menyesal
Lagi menyedihkan kalau dah sampai Tahap 3 atau Tahap 4 kan
Masa tu rasanya kita kena pasrah je

Premium Beautiful nie berfungsi dengan DETECT and PROTECT
So, jika kita pakai Premium Beautiful secara konsisten setiap hari, FIR yang ada di dalamnya akan membantu kita mengesan sel-sel kanser dari peringkat awal lagi
Kanser Servik yang boleh menyerang remaja/anak gadis : Dicilok dari Ms Google

So guys, jangan la lepas nie kita jawab soalan wife atau GF kita sepertimana di atas
Belikanlah Premium Beautiful untuk mereka sebagai penghargaan dan keprihatinan kita

Memang ramai golongan wanita yang akan cakap MALU atau MALAS atau TAK SUKA nak pakai korset nie
Premium Beautiful adalah satu pelaburan kesihatan masa depan yang sangat berbaloi
Dah lah ada LIFETIME WARRANTY

BETTER TO DETECT AND PROTECT THAN TO CURE
Kalau dah terkena, sebanyak mana pun insurans yang kita dapat takkan dapat mengembalikan kegembiraan hidup
Fibroid boleh menjadi sebesar bola sepak : Dicilok dari Ms Google
Tidak semua yang memakai corset Premium Beautiful ni nak cantik atau kurus sahaja. Kebanyakannya mengutamakan KESIHATAN. Sebab itu ramai di antara agen PREMIUM BEAUTIFUL ini adalah PENGGUNA sebelum menjadi USAHAWAN.

Contact me via Facebook (www.facebook.com/rawlins.ichigo) or via e-mail (loving.hate78@gmail.com) to jump start your steps towards realization of your Beautiful Dreams

You Might Also Like

10 GLAM People

  1. The Best entry so far!!!!!!!!!!!! akan ku cilok satu hari nanti sptmana uols cilok dari google.. hikhik

    ReplyDelete
  2. hahahah. ohh entry ni ade unsur promote..bagus..suka ;;)

    ReplyDelete
  3. cik kiwi : best tak? hehehehe....thanks sebab baca

    ReplyDelete
  4. seram lah tengok gambar2 tu... gulp.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seram kan Anis...
      better kita cegah sebelum jadi kan...

      Delete
  5. tarik cepat2 sampai bawah... tak sanggup tengok gambar tu... huhuhu =.=

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seram kan
      Better cegah sebelum jadi
      Tak gitu zahidah?

      Delete
  6. tak sanggup tgk aaa..wife bersalin pun saya hampir pensan tgk..nie tgk pula gambar nie (tak leh jadi doktor)..takutt hohohohohohoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau sayang pada wife, belikanlah satu set Premium Beautiful kerana ia akan merawat wife secara dalaman dan luaran
      InsyaAllah, sihat dalam akan membawa ke kecantikan luaran...

      Roger2 cepat ye

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe