Dapat 2 BE

9:55 AM

Bahagianya jiwa kalau selalu cenggini!

Baru tanya Nuffnang camne nak dapatkan BE
Pastu tanya kat Sis Shida dan Bro Apit caranya nak dapatkan BE

Sedey gak buat beberapa ketika kerana blog ials kesunyian tanpa teman dari BE
Lepas praktikkan tunjuk ajar dari Sis Shida dan Bro Apit...
Tengok-tengok...


Dapat 2 BE dari Kakanda Nuffnang....
Thanks Kakanda Nuffnang


Now kena usaha lebih untuk maintain atau improve UV bloq ciput ials nie
Kengkawan,
apa lagi?
Tekan la apa yang patut dalam blog ials nie ye...
Bukan senang tau nak dapat BE nie *nie terpakai hanya untuk ials kot, orang lain cam senang je nak dapat*
Ials rajinkan diri bertanya pada Nuffnang nape blog ials sunyi tanpa BE
Cik Farahnaz je la rajin melayan ticket ials tu
Jawapan yang ials terima adalah seperti berikut :
Advertisers are the ones choosing which blog they wish to advertise on. Your blog competes with all other blogs out there that share the same genre as your blog demographics. As there are over 100,000 blogs in the community, the campaigns are spread out evenly to all blogs and thus it's not surprising that every now and then your blog is not chosen for any particular CPM campaigns. :) 
Cheers,Farahnaz AnwarCommunity ExecutiveNuffnang Sdn Bhd
Thanks Farahnaz sebab rajin melayan ials nie
Jangan serik tau layan ticket dari ials ye

KELAS KAU JAH...

Hik hik hik
Peace

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. bestnya~~
    kongsi la tips..
    please..please..

    ReplyDelete
  2. hmm, aku tak pernah dapat BE dari Nuffanang, Glitters pun tak, sekarang pakai Adverlets jer

    ReplyDelete
  3. Ciksuzlin : saya banyak amik tips dari Bro Apit dan Sis Shida seperti yang saya tag dalam entry tu...lagi satu kena rajin bertanya pada pihak nuffnang...

    ReplyDelete
  4. Rebellion : pakai advlets pun masyuk gak kot...

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe