RM100,000 Barangan Dapur Dimenangi Pemenang-Pemenang Peraduan Makan & Menang Anjuran LengQuas


RM100,000 Barangan Dapur Dimenangi Pemenang-Pemenang Peraduan Makan & Menang Anjuran LengQuas | Ingat tak pasal Peraduan Makan & Menang anjuran LengQuas? I pernah shared suatu masa dulu. Ramai tau yang join. 

LengQuas Makan dan Menang, LengQuas, KOPETRO, peraduan Malaysia, peraduan, Rawlins GLAM, Rawlins Lifestyle

Peraduan Makan & Menang anjuran produk makanan sejuk beku jenama LengQuas telah melabuhkan tirai pada 30 Jun 2021.Berlangsung selama tiga bulan sejak 1 April 2021 yang lalu, seramai 60 pemenang bertuah telah dipilih untuk memenangi hadiah-hadiah berupa barangan dapur bernilai RM100,000. Pemenang telah dihubungi oleh pihak KOPETRO sebelum diumumkan secara rasmi melalui media sosial LengQuas.

Selain menawarkan hadiah buat pembeli-pembeli LengQuas, KOPETRO turut menawarkan hadiah-hadiah lumayan buat ejen-ejen dan pengedar-pengedar yang berjaya mendapat jualan tertinggi pada bulan April, Mei dan Jun 2021. 

LengQuas adalah produk keluaran KOPETRO Food Sdn. Bhd., salah sebuah anak syarikat milik Koperasi Kakitangan PETRONAS Berhad (KOPETRO). Mula memperkenalkan dua menu produk sejuk beku pada 2019, LengQuas boleh ditempah secara atas talian melalui akaun sosial media Facebook dan Instagram. Tempahan juga boleh dibuat melalui Whatsapp di taliaan 017 319 5764. 

LengQuas Makan dan Menang, LengQuas, KOPETRO, peraduan Malaysia, peraduan, Rawlins GLAM, Rawlins Lifestyle
LengQuas Makan dan Menang, LengQuas, KOPETRO, peraduan Malaysia, peraduan, Rawlins GLAM, Rawlins Lifestyle

Menurut Ketua Pegawai Eksekutif KOPETRO Berhad, Encik Ahmad Shakir bin Ahmad Ubaidah, biarpun KOPETRO sudahpun lebih 40 tahun ditubuhkan, ini merupakan kali pertama peraduan seumpama Makan & Menang diadakan bagi mana-mana anak syarikat milik KOPETRO. Sambuat di luar jangkaan yang diterima melalui peraduan ini menjadi pembakar semangat bagi seluruh tenaga kerja LengQuas untuk berusaha dengan lebih inovatif lagi demi meningkan jualan LengQuas pada masa hadapan. 

Ahmad Shakir menambah bahawa sepanjang tempoh peraduan dijalankan, pelbagai aktiviti promosi telah dijalankan termasuk mengiklankan produk-produk LengQuas di stesen televisyen. Hal ini menyebabkan sambutan yang luar biasa diterima sehinggakan jumlah pengeluaran produk LengQuas terpaksa ditingkatkan demi memenuhi permintaan pembeli. Sambutan yang cukup hebat ini juga dirasai ejen-ejen dan pengedar LengQuas yang turut menambah jualan tempahan bagi memenuhi permintaan yang tinggi terhadap LengQuas. 

Tambah beliau lagi, KOPETRO turut menerima banyak permohonan daripada orang ramai untuk menjadi ejen jualan LengQuas. Sehingga kini, LengQuas mempunyai 400 ejen berdaftar serata Malaysia dan bersedia untuk mengembangkan pasaran LengQuas ke negara jiran dalam masa yang terdekat ini. 

LengQuas Makan dan Menang, LengQuas, KOPETRO, peraduan Malaysia, peraduan, Rawlins GLAM, Rawlins Lifestyle

Sambutan yang memberangsangkan ini membuktikan masyarakat semakin terbuka untuk menerima produk sejuk beku sebagai menu sajian makana. Menawarkan sajian makanan tradisional seperti Ayam Percik, Daging Masak Hitam dan Daging Dendeng, makanan sejuk beku amat mudah, cepat disediakan juga enak dan berkhasiat untuk dinikmati seisi keluarga. 

Untuk informasi lanjut mengenai senarai produk LengQuas, ikuti akaun media sosial LengQuas di Facebook, Instagram dan TikTok.

#LengQuasMakanDanMenang #LengQuas #KOPETRO #contestmalaysia #peraduanmalaysia #peraduan #RawlinsGLAM #RawlinsLifestyle

 Post a Comment

0 Comments