The Best 2018 Movies (So Far)

2018 Top 10 Movies, Rawlins GLAM, Movie Review by Rawlins, Black Panther, The Incredibles 2, Game Night, Skyscaper, Avengers Infinity War, Ant Man and the Wasp, The Greatest Showman, A Quiet Place, Justice League, Commuter
It's almost August and I just think I just share about the top 10 movies in my list (so far).
Some movies might have been released at the end of 2017 but only aired in Malaysia on 2018, so I considered them at 2018's movie.

These are all the movies that I have watched and again, I would like to remind all of you - these are the Rawlins GLAM's Top 10 Movies in 2018 (So Far).
2018 Top 10 Movies, Rawlins GLAM, Movie Review by Rawlins, Black Panther, The Incredibles 2, Game Night, Skyscaper, Avengers Infinity War, Ant Man and the Wasp, The Greatest Showman, A Quiet Place, Justice League, Commuter
10. Game Night
Stars Jason Bateman and Rachel McAdams where a game night turns into a crime, without the players realising it until the very last minute. The movie was funny and there are a few twists in the plot that keeps you thinking 'which is which?'
2018 Top 10 Movies, Rawlins GLAM, Movie Review by Rawlins, Black Panther, The Incredibles 2, Game Night, Skyscaper, Infinity War, Ant Man and the Wasp, The Greatest Showman, A Quiet Place, Justice League
9. The Incredibles 2
Left hanging 14 years ago when The Incredibles was released, this sequel was the most anticipated movie, for me. I just want to know what will happen to Jack Jack and how will his powers manifest. After watching it, I was a bit let down as I was expecting more - more characters, more actions and more powers. 

8. The Commuter
Who would have thought your daily routine riding the commuter will turn out to be the most exhilarating and mind-boggling ride ever? Liam Neeson, for one, didn't see it coming, for sure.

7. Justice League
If only the movie was longer, I will be more satisfied but I know it is hard to combine 5 great heroes into a two-hour movie. This one is basically a tease of more to come. 

6. Skyscraper
Call me bias but I think that Dwayne Johnson could do no wrong when it comes to movie choices. It was just simply amazing - a veteran with an amputated leg saving his family in the world's most tt building - the action was amazing.
2018 Top 10 Movies, Rawlins GLAM, Movie Review by Rawlins, Black Panther, The Incredibles 2, Game Night, Skyscaper, Infinity War, Ant Man and the Wasp, The Greatest Showman, A Quiet Place, Justice League
5. Avengers: Infinity War
Again, you can call me bias as I am a superhero movie lover. And this huge production can do no hero any justice as I think the movie might as well runs for 4 hours and I will still be there, wanting more actions from all the characters. Hurry up and bring the sequel, please! 

4. A Quite Place
Oh man. This movie made me curses throughout the movie. And I have to curse in silent mode as the whole hall was so silent, even a sound of popcorn munching feels like a sin. 
2018 Top 10 Movies, Rawlins GLAM, Movie Review by Rawlins, Black Panther, The Incredibles 2, Game Night, Skyscaper, Infinity War, Ant Man and the Wasp, The Greatest Showman, A Quiet Place, Justice League
3. The Greatest Showman
I just love this one - the musical and the performance was fabulous. I don't care whether it is true or not - I love the songs and the acting! Superb! Encore! I watched it 5 times already!

2. Ant-Man and the Wasp
Heroes come in all sizes - these mini ones are adorable. How will he get out from the micro-world, I just can't wait to find out.

1. Black Panther
So far, Black Panther is my number one movie - the language, the action and the plot are simply superb. And then he dies in Infinity War! Why!!!!
2018 Top 10 Movies, Rawlins GLAM, Movie Review by Rawlins, Black Panther, The Incredibles 2, Game Night, Skyscaper, Infinity War, Ant Man and the Wasp, The Greatest Showman, A Quiet Place, Justice League
Those are my Top 10 movies of 2018. Did I mention any of your favourite up there?
Share yours here too ok.
Rawlins GLAM
012.280.1977

Post a Comment

20 Comments

  1. semua belum tengok. which one yang paling best? hehe

    ReplyDelete
  2. Dah lama tak tengok movie lepas beranakkan Aneeq. Entahlah hilang selera nak tengok movie kot. Husband pun sekarang tak tengok movie dekat wayang dah sebab kesian kat bini dia tinggal sorang-sorang. Dia biasa tengok dekat neflix ke iflix je

    ReplyDelete
  3. ya ampun, satu pun kak lily belum tengok lagi. langsung tak de kesempatan huahauhauahua... i need time plsss

    ReplyDelete
  4. 5/10 movies di atas aida da tgk. Terbaik semuanya. Ye la, rawlins, anak tamai. Limited chances nak masokbpanggung :-)
    So mana2 movies yg bleh bwk diorang, kami tonton. It is good rawlins up this entry. Boleh masuk list uyk ditonton.

    ReplyDelete
  5. wah.. bets ni.. nak bookmark laaaa.. heeeee.. nanti nak tengok semuanya.. hubby TB pun suka tengok movie camni.. yang avengers tu dah tengok tapi ada gangguan.. hahaha.. sikecik bosan tengok citer tu.. dia nak ABC dia.. haha

    ReplyDelete
  6. wayched all the movies. They are all indeed the best I watched so far. Havent got the chance to watch skyscraper yet. cant wait.

    ReplyDelete
  7. 4 movies yang rawlins review syira dah tengok. Yang lain tak sempat. A quite place memang movie yang unik. Jarang betul ada cita mcm tu

    ReplyDelete
  8. Alah antara semua list ni lia sempat tengok 1 2 je .Skyscraper mmg best lakonan the rock . Yang lain belum kesempatan nak tengok lagi.

    ReplyDelete
  9. Dari dalam list tu Yaya baru sempat tengok 3 cerita je huwaaa nak tengok movie dah lama gila tak tengok movie lagi2 kat wayang lepas ada anak ni. Walhal dulu Yaya memang suka tengok cerita baru yang keluar kat wayang :')

    ReplyDelete
  10. Akk ni kalau tgok movie mmg susah sikit..rajin tertidur..sb tu kalau ada cite best mmg anak akk tak kan bawak akk sb katanya rugi duit tiket je..hehehe.

    ReplyDelete
  11. ainy dah tengok skycrapper dan avengers tu memang best sangat! antara movie terbaik lah setakat ni
    pada ainy. yang lain2 tu tak sempat tengok. dah mula sibuk dah dengan back to back trip.

    ReplyDelete
  12. Hahahha..ayat last tu...y sangat kan..i missed a lot of action movies sejak2 ada anak..selalunya tengok dejat astro first je lah...ada anak2 ni kena tgk cerita kartun je lah klau kt cinema tu..

    ReplyDelete
  13. a quick place dengan the commuter belom tgk lagi.... best tak? yang lain semua dah tgk siap dah dowload awal2 lagi especially avenger.. hahaha... rasa berbaloi tgk cite omputih ni sbb byk aksi....

    ReplyDelete
  14. This is a great list for movies, especially the marvel ones, I'm gonna download and watch it one by one.

    ReplyDelete
  15. Salam hujung minggu dari maznee. Pendapat masing masing kan, ada orang suka tengok kat tv dan hp je. :)

    ReplyDelete
  16. Rajin tuan selalu singgah masuk panggung tonton filem baru ya. Semoga kita manfaatkan masa kita sebaiknya. :)

    ReplyDelete
  17. bestnya aku rasanya dalam filem yang ko dah tengok. aku baru layan1 jer dr senarai di atas...jelesnya...susah tau org ada handbag banyak ni nak melenjan layan movie huhuhu

    ReplyDelete
  18. Tahun ni paling best sebab ada banyak cerita superheroes. DC dengan WB memang berlawan nak keluarkan. The Incredibles 2 pun best.

    ReplyDelete
  19. Tahun nih movie memang best best tapi ada yang tak dan nak tengok. Lepas nih teringin nak tengok ant man and the wasp dan skyscaper.ishhh banyak juga nak kejar tengok movie yang best2

    ReplyDelete
  20. Tahun 2018 ni memang semua movie bestkan. Ruby setiap minggu tengok movie dengan anak-anak. Pagi2 kat TGV tak ramai orang. So boleh tengok dengan aman. Next movie The Meg plak. Excited nak tengok monster makan shark, shark makan manusia. Hahaha

    ReplyDelete

Thank you for coming by.
Comments are your responsibility.
Any comments are subjected to the Act 588 MCMC 1988. Comment wisely, and do it with pure intentions.

Happy Blogging .
For any inquiries, email: rawlins.una@gmail.com