COPY

Set Kurus Bajet

7:30 AM

Lately, kalau perasan, dalam Instagram ada sesuatu yang sedang meletups kan.
Cer tengok #GengDietGLAM dan #PBWonders.

Tak caya, cer tengok instagram korang sekarang.
Betul kan?
#GengDietGLAM
#PBWonders
Hangpa nak tau apa rahsia depa?

Hehehe.

Mudah sangat-sangat.

Depa hanya amalkan dua petua nie sahaja.

1) Menggunakan Premium Beautiful Corset

Jika nak tahu apa kebaikan menggunakan Premium Beautiful Corset ini, just pergi kat Instagram dan cari "#PBWonders". Memang saya yakin anda akan terperanjat melihat kesannya pada individu-individu berkenaan.

Takpun boleh baca kat sini >> Premium Beautiful Corset


2) Ambil supplement yang berikutnya.

Set A : Garlic Tablet, Mineral Coffee dan BV Alfalfa 
Set B : Garam Buluh Premier Drink dan BV Alfalfa
Bagi Set A, berikut adalah di antara produk yang akan anda perolehi :
  1. 1 botol BV Alfalfa
  2. 6 kotak Mineral Coffee
  3. 4 botol Garlic Tablet
Set yang dinyatakan di atas adalah untuk pengambilan selama 3 bulan. Kenapa 3 bulan?
Ini kerana anda akan mendapat hasil optimum selepas pengambilan dalam 3 bulan.

Manakala bagi Set B pula, berikut adalah produk yang terlibat :
  1. 1 botol BV Alfalfa
  2. 2 kotak Garam Buluh Premier Drink
Apa kelebihan kesemua produk yang disenaraikan tu?


Mineral Coffee
  • Kaya dengan unsur anti-pengoksidaan.
  • Kaya dengan bahan mineral dan elemen surih seperti magnesium, besi, kalsium dan kalium.
  • Menghilangkan keletihan fizikal dan mental.
  • Melegakan tekanan.
  • Membantu pelawasan 
Garlic Tablet
Garlic Tablet
  • Membantu menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah, mencegah penyakit kardiovaskular dan arteriosklerosis.
  • Menghalang pembekuan darah untuk  mencegah berlakunya trombosis.
  • Membantu dalam fungsi penghadaman dan membuka selera, melegakan perut kembung dan ulser peptik.
  • Membasmi kuman dan keradangan serta mencegah jangkitan penyakit.
  • Membantu menyelaras gula darah dalam badan.
  • Menggalakkan peredaran darah dan metabolisme.
Garam Buluh Premier Drink
Garam Buluh
  • Menyingkirkan toksin dalam badan misalnya (logam berat, bahan kimia, bakteria, bahan buangan metabolisme, keracunan asid, radikal bebas).
  • Menguatkan peristalsis saluran usus, menyingkirkan najis yang lama terkumpul dalam usus.
  • Membekalkan bahan mineral dan elemen surih kepada badan manusia.
  • Menyelaras fungsi badan supaya sistem badan dapat beroperasi secara normal.
  • Menyelaras keseimbangan pH badan, mengembalikan susuk badan yang beralkali lemah.
  • Meningkatkan daya pemulihan badan.
BV Alfalfa
BV Alfalfa
1) Menyahtoksid
Bahan beracun dan toksid berlegar di sekeliling kita. Badan kita juga mengeluarkan sisa metabolisme yang perlu dineutralkan dan dinyahtoksid setiap hari. Alfalfa membantu mengeluarkan sisa bahan beracun dan tercemar daripada badan. 

2) Menggalakkan sistem penghadaman yang baik
Alfalfa mengandungi sejenis enzim pencernaan yang dipanggil betaine yang membantu menggalakkan proses pencernaan yang baik.

3) Mengalkalikan badan
Tubuh badan berasid adalah umpama magnet yang menarik penyakit. Terutama kanser. Alfalfa membantu  meneutralkan keasidan badan di samping sifat alkali semulajadinya untuk mencegah atau membantu mengurangkan masalah kesihatan.

4) Menghilangkan bau nafas
Alfalfa mengandungi khasiat yang boleh mencegah masalah nafas dan badan berbau yang diakibatkan oleh masalah penghadaman. Seterusnya, ia membantu meningkatkan fungsi imuniti badan. 

5) Mengurangkan haba badan yang berlebihan
Sesetengah makanan menyebabkan badan berasa panas. Salah satu kegunaan Alfalfa yang paling popular adalah untuk mengurangkan masalah panas badan.

6) Menambahkan darah dan menyampaikan lebih banyak oksigen penting
Klorofil iaitu pigmen hijau yang terdapat dalam alfalfa adalah hampir sama dengan hemoglobin, pigmen  merah dalam sel darah merah yang berfungsi membawa oksigen ke seluruh badan. Khasiat klorofil dalam alfalfa boleh meningkatkan bilangan sel-sel darah merah di dalam badan dan seterusnya  meningkatkan keupayaan membawa oksigen yang diperlukan oleh sistem badan.

Well, there you go, ladies and gents.

Jika anda memang mementingkan kesihatan dan ingin menurunkan berat badan secara sihat, these are the products that will help you gain your ideal and desired weight.

You know how to contact me.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter Email

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe