Premium Beautiful Corset?

7:30 AM

Cermin sudah tidak menjadi sahabat baik anda?
Pernah tak kita mengalami perkara seperti ini?

Rasa macam nak pecahkan cermin je, sebab kononnya menipu kan.
Bila ditinjau lebih dekat, anda menjadi semakin ngeri dan membenci cermin.
Lebihan lemak?
Jangan risau.
Ada banyak cara yang boleh membantu menghilangkan lelemak tersebut.

Di antaranya adalah seperti berikut :

Tetapi, ada berapa ramai di antara kita yang mempunyai masa untuk bersenam dan mendapatkan tidur yang mencukupi?

Jangan dilupa berkenaan tekanan pula.
Masalah di pejabat dan di rumah boleh meningkatkan tahap tekanan yang diperolehi dan sekaligus menyumbang ke arah 'perkembangan lemak' yang sihat.

Tapi dengan Premium Beautiful Corset, anda tidak perlu gundah gulana memikirkan masa bila nak makan, bila nak senam dan bila nak mendapatkan tidur berkualiti.

Pemakaian Premium Beautiful Corset secara berdisiplin (8 jam sehari) menyumbang sebanyak 70% kepada kesihatan dan 30% kepada kecantikan diri pemakainya.

Kesihatan?
Macam mana tu?

Premium Beautiful Corset telah disulam Far Infra Red rays (FIR) menggunakan teknologi jahitan stereoskopik dari US. 

FIR adalah salah satu daripada jalur spektrum cahaya matahari yang diperolehi melalui pancaran sinar matahari mulai jam 8 - 10 pagi. 

Cahaya ini tidak merbahaya malah memberikan satu bentuk terapi kepada semua hidupan.

FIR membantu :
  • meningkatkan peredaran darah secara mikro (blood micro-circulation)
  • meningkatkan kadar regenerasi dan kesembahan (regeneration and fast healing)
  • mengurangkan radang dan kesakitan pada otot dan sendi reduce inflammation and pain in muscles and joints)
Ditambah lagi dengan adanya LIFETIME WARRANTY membolehkan pemakainya menggunakan Premium Beautiful Corset untuk satu tempoh jangka masa yang panjang.
So, pakai dari zaman anak dara sehingga beranak-pinak pun tidak ada masalah.
Meh tengok pula testimoni daripada rakan-rakan yang menggunakannya.
Testimoni Sokongan Tulang Belakang
Penurunan berat badan
Instant Shaping
Sebarang kejayaan tidak akan datang tanpa usaha.
Gunakan secara berdisiplin dan teruskan rutin harian anda.
Jom sama-sama membanteras selulit dan lemak!




Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe