Kopi & Shanghai

8:30 AM 6 Comments A+ a-

Ingat lagi tak saya menulis berkenaan #MineralCoffee?

Tak ingat?

Meh sini ingatkan semula.



Ini pula sebahagian testimoni daripada pengamal #MineralCoffee


Anda dah mencuba?
Belum?

Boleh je kalau nak trial pack. Boleh hubungi saya and saya akan deliver kepada anda, FOC.


And ada satu lagi berita gembira buat anda semua yang nak buat side income, tak kisah la besar mana pun modal anda.
Semua boleh dapat keistimewaan ini.


Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

6 GLAM People

Write GLAM People
Wednesday, 08 January, 2014 delete

pernh mendengar mengenai kopi mineral ini.. aiza tak berani minum kopi sebab pernah beberapa kali minum terus rasa mengantuk..

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Wednesday, 08 January, 2014 delete

Mizz Aiza, saya boleh bagi try FOC sebab yang ini memang berbeza
Kandungannya bukan seperti kopi biasa

Testimoni ibu saya sendiri : Dia jadi segar selepas minum dan boleh berniaga sehingga ke petang

Reply
avatar
Liza Licha
AUTHOR
Wednesday, 08 January, 2014 delete

hm.. interesting produk :) 1st time dengar. .hehe.
tapi collagen dia best

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Thursday, 09 January, 2014 delete

Nanti saya bagi trial pack pada @Liza Licha ye

Reply
avatar
Jenny Lilly
AUTHOR
Thursday, 09 January, 2014 delete

1st time dengar tentang kopi ni..
nanti sy try recommend dengan kawan2 yg ada masalah Kencing manis, bunyi nya sangat menarik.

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Thursday, 09 January, 2014 delete

Hye Jenny Lily, saya boleh bagi trial pack pada Jenny juga

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe