Kopi & Shanghai

8:30 AM

Ingat lagi tak saya menulis berkenaan #MineralCoffee?

Tak ingat?

Meh sini ingatkan semula.



Ini pula sebahagian testimoni daripada pengamal #MineralCoffee


Anda dah mencuba?
Belum?

Boleh je kalau nak trial pack. Boleh hubungi saya and saya akan deliver kepada anda, FOC.


And ada satu lagi berita gembira buat anda semua yang nak buat side income, tak kisah la besar mana pun modal anda.
Semua boleh dapat keistimewaan ini.


Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. pernh mendengar mengenai kopi mineral ini.. aiza tak berani minum kopi sebab pernah beberapa kali minum terus rasa mengantuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mizz Aiza, saya boleh bagi try FOC sebab yang ini memang berbeza
      Kandungannya bukan seperti kopi biasa

      Testimoni ibu saya sendiri : Dia jadi segar selepas minum dan boleh berniaga sehingga ke petang

      Delete
  2. hm.. interesting produk :) 1st time dengar. .hehe.
    tapi collagen dia best

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti saya bagi trial pack pada @Liza Licha ye

      Delete
  3. 1st time dengar tentang kopi ni..
    nanti sy try recommend dengan kawan2 yg ada masalah Kencing manis, bunyi nya sangat menarik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye Jenny Lily, saya boleh bagi trial pack pada Jenny juga

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe