Look Good For Raya

8:30 AM 2 Comments A+ a-

Sedar tak sedar, minggu depan dah nak puasa dah kan.
Pastu, sekejap je sebulan berlalu dan semua umat Islam akan menyambut Hari Raya.

Sekejap je kan.
Memasing dah bersiap sedia ke menghadapi Ramadhan dan Syawal?

Time Syawal mesti memasing nak beraya dengan pakaian baru kan?

Dalam diam, mesti ramai yang dah meninjau koleksi-koleksi pereka yang kini telah memperkenalkan koleksi mampu milik, kan.
Koleksi Rizalman
Koleksi Jovian
Koleksi Hatta
Memang dah ada mudah milik, tapi bagaimana dengan MAMPU PAKAI ke?

Maksud saya, ada saiz ke nanti?
Jangan tidak ada saiz, sudah!

Tapi tiada masalah jika anda ingin bergaya sakan dengan designers dress masa raya kelak.

Pakai je Premium Beautiful seawal Ramadhan nie. 
InshaAllah, by Syawal dah boleh muat dah baju-baju yang cantik tu.

Sebaiknya dapatkan set anda sekarang sebab tengah ada rebat untuk pembelian tunai sekarang nie.

Hubungi saya, Jae Hashim, Aliana, Faridah atau Aza untuk mendapatkan set anda sekarang.
Siap ada hadiah istimewa untuk anda.


Haiqal Rawlins 

012.280.1977 
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

2 GLAM People

Write GLAM People
Lynn Munir
AUTHOR
Friday, 05 July, 2013 delete

Premium Beautiful, harganya pun beautiful. Ngeee.

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Friday, 05 July, 2013 delete

@Lynn Munir, now ada rebat dan boleh bayar ansuran.
Special discount kalau nak! Heheheh... Roger2

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe