Iftar GLAM @ JW Marriot

8:30 AM

Pada 20 Julai 2013, bertempat di JW Marriot BUkit Bintang, segerombolan GLAMpreneurs membanjiri aras 4 untuk majlis Iftar GLAM.


Seramai 260 orang GLAMpreneurs yang hadir pada hari itu.
Keadaan di dalam dewan ketika iftar
The main table, menempatkan Founders of GLAM dan wakil syarikat
Of course, terus penuh satu dewan untuk menempatkan kami semua.
Yang istimewanya adalah ada wakil syarikat yang hadir sama pada iftar ini.
Satu ucapan beliau yang sangat membakar semangat adalah "GLAM adalah penyumbang terbesar kepada pendapatan bulanan Hai-O dan sentiasa konsisten."

Wow!
Kalau tak betul, takkan dia berani keluarkan kenyataan begitu kan?
So, memang tak salah saya memilih GLAM.
Ucapan pembakar semangat dari wakil syarikat

Berbalik kepada iftar, menu dia memang terbaik pada saya.
Pilihan makanan memang banyak sehingga saya menjadi keliru untuk memilih makanan.
NI sebahagian kecil je saya ambil, ada lagi tapi tak sanggup nak letak. Hehehhe
Sudahnya, semua saya bantai ambil.

Hehehehe.

Satu lagi yang saya sangat-sangat gembira adalah kerana dapat iftar bersama teman-teman bisnes saya.
Dahulu solo, sekarang dah ada teman semeja.
Bersama sebahagian daripada #titaniumglam. InshaAllah akan bertambah lagi
Syukur sebab kemajuan yang saya kecapi sekarang.
Dalam GLAM memang leader akan bantu sampai berjaya.
Bersama Hanis Haizi, Hot Mama yang menggenggam pendapatan bulanan 6-angka dan juga my leader/ icon/ idola
Razali Zain adalah pakar strategi yang tidak segan berkongsi ilmu

Sebahagian daripada #GLAMLelaki
We work hard, we also play hard!
Nak join GLAM untuk next glamorous event?

You know what to do.
Just contact me.
Untuk meninjau album, lawati laman ini >> Iftar GLAM
Photoshoot ker?
Alia bersama CDM Maisarah
#titaniumglam
We are the GLAMpreneurs!
Haiqal Rawlins 
012.280.1977 

E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe