Vuvuzela Launch in Sunway Lagoon!

9:19 AM

Bayangkan diri anda terjatuh dari ketinggian sebelas tingkat!
*takyah sebelas, satu tingkat pun tak boleh nak bayangkan*

Apakah perasaan yang anda alami?
1) Ingat mati 
2) ARGGGHHHHHHH ! - Rasanya ramai yang takleh nak fikir apa-apa pun kan

ARRRRRGGGGGGHHHHHHHHHH
Sempena dengan ulangtahun ke-20 penubuhan Sunway Lagoon, Encik Bill Hollman (Consultant Director of Sunway Lagoon) telah menjanjikan pelbagai acara untuk meraikannya.

Di antaranya ialah
1) Waterplexx 5D - panggung wayang yang bergerak dan melibatkan elemen air - ini adalah yang PERTAMA di dunia

2) promosi berharga RM20 untuk 1000 pengunjung pada hari ke 20 dalam setiap bulan

3) yang terbaru adalah Vuvuzela, water ride  terbesar di dunia!

Apakah Vuvuzela?

Vuvuzela adalah water ride terbesar di dunia yang mempunyai ketinggian 11 tingkat bangunan dan laluan air yang bersimpang siur seumpama aliran air yang deras
Lihat je gambar kat atas tu!
Ada berani tak?

Aiyok! Tak terjatuh ke?
Oh My Gucci! Besarnya!
Pada sesiapa yang sukakan cabaran dan adrenalin-rush yang melampau, better try this out!
Pegi la pada hari ke-20 dalam setiap bulan dan jadilah di antara pengunjung ke-1000 yang akan mendapatkan promosi RM20!

Nuffnang bertanyakan soalan ini :

“Why do you want to join Nuffnang for a bloggers’ day-out at Sunway Lagoon?”
Here is my answer ::::::

Believe it or not, I have NEVER been to Sunway Lagoon Theme Park, never, ever, ever, been!

I have been to the Sunway Pyramid but not the park!
So, as the first time Sunway Lagoon Theme Park vi*gin, this is the best and most adrenaline-rush way to pop the cherry, or so to speak!

And I think this would be my reaction, going down the funnel
You think so? I guess not!
Here is my actual reaction !

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe