Garam Buluh Menyembuhkan Gastrik

8:30 AM

Here is another testimony on Garam Buluh Premier Drink


Nampak tak abang kat atas nie?
Dia adalah seorang artis karikatur yang saya temui ketika menghadiri Pameran Pengantin MEFA baru-baru ini.

Karikatur dia menarik ok.
Dia lukis pun sekejap je.

Anyway, dia bagitahu yang dia ada masalah gastrik yang teruk dan dah lama.
Angin memang takyah cerita sebab perut dia sentiasa sebu dan mengalami masalah untuk keluarkan angin ataupun membuang kumbahan.

Saya syorkan dia untuk try satu sachet je sebab kesian tengok dia yang dalam keadaan tak selesa.

Tak sampai sejam, dia datang ke booth kami.
And this was what he said 

"Lega gila! Dah hampir seminggu tak keluar angin dan susah nak membuang air besar, lepas je minum garam buluh, abang terus ke toilet dan sekarang perut dah rasa selesa sangat. Angin memang asyik keluar nie."

Saya tergamam sebab tak sangka begitu cepat kesannya pada dia.
Terus abang nie ambil 2 kotak Garam Buluh Premier Drink untuk kesihatan beliau dan keluarga.

Lain orang, lain kesan dan tempohnya.
Tidak semua akan mengalami kesan yang secepat dia.

Kalau nak tahu lebih banyak berkenaan kebaikan garam buluh, sila lawati entry post yang berikutnya :

1) Entry 1
2) Entry 2

Ada banyak lagi post lain. Just click kat Label : Hai-O Garam Buluh Premium Drink


Eat what your body needs, not what you want
Be healthy, be beautiful
Live Life


Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo

E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe