JomFit 24 Februari 2013

7:46 AM

The crazy clan! SAYANG uols semua!
Uols tahu that iols nie sukakan senaman, kesihatan dan kecantikan kan
Kan ada satu entry iols tulis pasal JomFit kan
Ingat tak?
Ala.. entry yang nie hah >>> YANG INI

Kan dah menang dah masa ini kan
So dah dapat tix free iols jemput la kengkawan yang membaca entry iols yang tak seberapa nie

Syukur sebab ada yang reply
So, iols jemput Erny untuk hadir sekali bersama Jae Hashim dan Sha Cor
Thanks especially to Erny and Jae sebab sudi join iols kat sini
Enjoy the pix uols
Selagi tak mula, selagi tu la kami akan bercam-whoring
Warming up uols
Sesi Gangnam Style dalam kumpulan
Thanks Serina. U were awesome!
Dapat dalam group yang gila-gila gak
Erny and Serina with their teammates
Thanks To Kevin. Banyak gile pic Erny. Glamer you!
Adakah aku seperti paus yang mencari udara?
Sesi cooling down.. terus down :(
The prize winners, yeay... semua yang saya bawa dapat hadiah
Tetap nak pose kan!
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe