My Main Reason of Doing Business

8:46 AM

Cantik tak view nie?

Nielah view yang iols dapat masa balik ke Sibu tempoh hari
Sampai-sampai je di airport, Egard was there to greet me
Syukur
He has grown and how has he grown
Nie pose manja Egard bila Daddy Long nak kiss dia
Mengada-ngada lagi awal tu
Malu-malu nak mesra gitew
And this is Fiel
The most naughty little boy I have ever known
Dah la kuat berceloteh pastu jenis yang semua nak cepat

These two are the main reason why I opted to join in the business of Premium Beautiful
Syukur sebab income berbisnes dapat membantu meringankan sedikit beban ibu bapa dan ahli keluarga
Especially bila kecemasan, masa itulah kita berharap pada simpanan yang sedikit
It's going to be 3 soon : the love of my life!
Kalau uols kat luar sana sedang mencari-cari peluang untuk membantu kehidupan keluarga, this is the business to join
Pelan yang teratur dan telus, bimbingan yang berterusan dari mentor yang berpengalaman dan sangat berjaya serta killer products yang sentiasa dicari-cari 

Contact me and we could share info over tea

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

2 GLAM People

  1. wah...cantiknyer view dari dlm kapal terbang..saya tak merasa lagi naik kapal terbang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fieda : Meh merasa naik flight ke Shanghai Jun kelak... JOM!

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe