SELULIT : Cara Mengatasi

10:00 AM

Selulit
Hari nie, ials nak share cara-cara yang digunakan untuk membuang selulit
Selulit nie kan masalah global bagi wanita
Guys pun ada selulit tapi yang lebih mengambil berat berkenaan selulit adalah wanita
Betul tak?

Fakta : 85% wanita mempunyai selulit
See?
Ramai kot yang menggangguk

Ke ada yang suka ngan selulit?
Ada?

Di sini, ials senaraikan sedikit cara yang boleh digunakan untuk melawan selulit
Kalau nak tau apa itu selulit, lawat entri yang ini > Wanita Dan Selulit

Sumber : Rawatan
  • Malangnya, disebabkan oleh ciri-ciri selulit, hampir mustahil untuk menghilangkan selulit. Apa yang boleh dilakukan adalah mengurangkan lemak! Kurangkan lemak boleh mengurangkan kesan selulit. Ia tidak hilang 100% tetapi boleh mengurangkan visibility (tidak begitu jelas kelihatan).
  • Liposuction: Ia adalah rawatan untuk buang lemak bawah kulit. Ia mahal dan hanya memberi kesan untuk sementara waktu. Liposuction surgery mempunyai beberapa risiko. Selain itu liposuction tidak mengubah struktur kulit anda. Jadi selulit akan terjadi semula sedikit demi sedikit.
  • Mesin Endermologie: ia banyak digunakan oleh pusat rawatan dan spa. Ia mengunakan roller dan suction tool pada bahagian badan yang mempunyai selulit. Sekali lagi, ia hanya rawatan jangka pendek.
  • Pil Pembentung (Blocker) Collagen.
  • Gaya hidup sihat. Ini mungkin cara yang paling berkesan untuk mengurangkan lemak dan kesan selulit.
  • Cara rawatan paling senang adalah menggunakan Korset Kesihatan Premium BeautifulKenapa? Sebab ia terbukti membantu dalam pengaliran dan peletakan lemak ke lokasi yang sepatutnya pada tubuh wanita. Ia adalah korset yang hebat dalam pembentukan kontur tubuh wanita yang ideal gabungan teknologi Far Infra Rays (FIR). Getaran FIR yang disulam pada Premium Beautiful mempercepatkan peresapan molekul air dalam badan dan sekaligus mempercepatkan metabolisme badan. Ini juga bermaksud penyingkiran toksin berlaku dengan lebih efisien serta melancarkan pengaliran darah

Pengurangan Lemak = Pengurangan Selulit

So, girlfriends
Saya cadangkan baik ambil satu Korset Kesihatan Premium Beautiful dengan kadar segera

Anak dara : Korset ini boleh pakai selamanya

Mak dara : Boleh mengembalikan bentuk badan ideal anda untuk kesejahteraan keluarga

CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. MEMANG SUSAH NAK BUANG SELULIT NI PB PLAK MAHAL...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msred, tak mahal sangat, sekali seumur hidup je msred, juga sebagai alternatif penjagaan kesihatan

      Delete
  2. LOL. Saya pun ada selulit... sikit ja la tapi masi sedih ni hahaa.

    oya, blogwalking sini. Nice to meet u ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Better to prevent than o cure kan Armstrong

      Delete
  3. saya ada selulit sbb dulu pernah gemuk...skrg pon tak hilang lagi huhuhu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang susah nak hilang tapi Corset Premium Beautiful boleh membantu
      Minat tak?

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe