Promosi dan Bonus RM7000

8:30 AM






Kengkawan
Promosi khas Hari Raya bagi Premium Beautiful hampir ke penghujungnya
Cepat-cepat contact saya untuk mendapatkan one-stop center product nie

Untuk kesihatan, kecantikan dan penjimatan yang berkekalan

Meh sini nak khabarkan apa faedahnya memakai Premium Beautiful
Long Bra
  • Cup berbentuk piramid untuk menampung payudara agar tidak jatuh dan puting dalam kedudukan betul (untuk mengelakkan kanser)
  • Menghalang lelemak mengalir ke bahagian belakang
  • Mngelakkan dari masalah berkaitan perut seperti gastrik dan ulser
  • Mengelakkan bengkak susu
  • Mengelakkan payudara berdarah
  • Menyokong payudara besar
  • Menggalakkan pertumbuhan payudara yang kecil
  • Merangsang pengeluaran susu ibu
  • Mengelakkan gastrik
Waist Nipper
  • Tetulang memori berfungsi untuk membantu merawat masalah tulang belakang seperti bongkok, slip disc, sakit pinggang dan pengaliran darah
  • Suntikan F.I.R paling banyak dalam tetulang belakang
  • Sesuai untuk lelaki dan terutamanya wanita lepas bersalin
  • Memecahkan batu karang kecil
  • Mengempiskan perut
  • Menghilangkan 'stretch mark'
  • Membentuk pinggang
  • Elok untuk mencegah demam kuning
  • Mengubat lenguh kaki
Long Girdle
  • Menguatkan rahim, mengemaskan bahagian perut serta menghilangkan kesan strectch marks terutama ibu lepas bersalin
  • Tidak menekan ovari dan memberikan kesan hormon yang seimbang estrogen dan progestron
  • Love shape nipis untuk membentuk pinggul yang menarik dan membetulkan kedudukan
  • Menyokong rahim selepas melahirkan anak
  • Mengurangkan senggugut
  • Membantu pelekatan janin
  • Mengurangkan keputihan
  • Merawat masalah buasir

Wah!
Banyaknya kelebihan Premium Beautiful nie kan
Dari uals beli yang kat pasaran tu jenama ***** dan jenama *****
Mahal gak kan...
Tapi takde kesan kepada kesihatan uals kan
Pastu kena berganti plak almost 3 - 4 kali setahun
Takde warranty plak tu
Baik la uals invest beli Premium Beautiful nie
Dah la MENYIHATKAN, MENCANTIKKAN lagi, LIFETIME WARRANTY plak tu!
Mana nak cari one-stop product sebegini?

Lagi satu, sapa nak dapat bonus khas raya up to RM7000, cepat-cepat book appointment dengan saya
Boleh raya sakan tahun nie

CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

1 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe