Melancong itu WAJIB

9:05 AM


Melancong keluar negara bukannya satu tradisi di dalam bisnes yang kami jalankan nie

Ia adalah KEWAJIBAN
Mana tidaknya
Ada tiga trip setahun yang wajib pergi
5-star treatment and FOC
Mana nak cari Mek oiii
Syarikat mana yang mewajibkan kakitangannya pergi melancong 3 kali setahun, ditanggung plak tu, then layanan semuanya 5-star
Hai-O je yang buat gitu

This time around, Green Leaders Group (GLG) di bawah pimpinan Hanis Haizi dan Razali Zain akan melangkah ke Guangzhou, China
Trip akan bermula pada pelepasan di KLIA pada 6:30 pagi pada 11 Julai 2012
Naik MAS ok, sekali lagi ditegaskan MAS
Bukannya calang-calang flight
Dah nama 5-star kan





Bila sampai kat sana, banyak menda la nak kena pergi kan
Sebabnya Guangzhou nie adalah syurga untuk kaki shopping la kan
Kat sini lah tempat banyak jual jade, local embroidery, tea, local gifts, textile and leather goods
Yang penting, harga dia pun murah sebab Guangzhou nie terkenal untuk barangan wholesale
Sesapa yang nak meniaga, dipersilakanlah datang ke sini
Murah sesangat

Yang paling meletup adalah Gala Dinner
Kat mana lagi kalau tak kat Hilton Guangzhou yang baru dibuka gitew




Confirm meriah
Memasing nak melaram
Dah siap pesan dah, pakaian harus MELETUPS
Dress to kill gitew




Kan, cantik dia nyer dinner hall
Agak-agak nie kot dinner hall untuk Gala Dinner tu nanti

Next trip is to Paris and London
Kalau pergi sendiri mau puluhan ribu habis kan


Kalau pergi dengan GLG, lain ceritanya
Dah le fully sponsor, confirm akan dapat bonus puluhan ribu gak
Yang pasti, bimbingan dan tunjuk ajar dari leaders yang berjaya senantiasa ada
Tidak rugi bila berbisnes, asalkan kita tolak ego kita ke tepi

Kalau kita tidak melakukan perubahan dari sekarang, apakah akan ada perubahan di masa depan?
Jarang ada bisnes yang mana leader akan sentiasa mendampingi kita
Membimbing kita di sepanjang perjalanan kita sehingga kita mencapai tahap sama seperti dia
Dalam GLG, yang penting adalah TEAMWORK dan tidak ada I atau U dalam ejaan TEAMWORK kan

Dah la produk kita adalah SUPERBRAND yakni terhebat
Berbisnes plak hanya gunakan jari (guna FB je, hujung jari la tu kan)
Leader plak yang mantap-mantap, gaji ratusan ribu setiap bulan

Mana nak cari peluang camnie? 

CONTACT ME
RAWLINS 
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. nice sharing bro.....
    have a nice day

    ReplyDelete
    Replies
    1. No problem
      Tirana wanna join me for Paris and London trip?

      Delete
  2. malam nanti saya msg no tel You...ok..
    done..thanks info

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nice talking to you bro.
      Hopefully we could meet

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe