Himpunan Jutaan Belia @ Mei 2012 @ Putrajaya

3:23 PM




Uals pergi tak Himpunan Jutaan Belia di Putrajaya yang dijalankan pada 23 - 27 Mei 2012?
Rugi tak pergi ke karnival belia yang terbesar di Asia Tenggara nie
Tak silap ials dah masuk dalam Top Ten Kalendar Aktiviti Besar-Besaran di Dunia kot

Memang banyak pengisian yang telah dirancang dan frankly, ials rasa memang bagus kerajaan buat aktiviti ni
Baik untuk negara dan juga untuk belia

Ials and friends termasuk Jae Hashim telah pergi pada 27 Mei 2012 untuk join pertandingan aerobikton
Diadakan kepada 4 kategori iaitu remaja berkumpulan, remaja terbuka, dewasa terbuka, veteran terbuka dan instruktor

Pertandingan diadakan bersebelahan dengan Istana Kehakiman dan acara bermula seawal 8 pagi
My friends and I joined kategori Dewasa Terbuka
Total peserta ials rasa ada la dalam 300 orang
Pertandingan diadakan dengan mengadakan aerobik selama 2 jam 30 minit dan peserta dinilai berdasarkan stamina, gaya, consistency dan juga pematuhan
Ada 6 genre aerobik yang dibawa, di antaranya MTV Dance, Kickboxing, Hi-Low, Batuka dan Latin
Memang minta nyawa la masa nak stay on the dance ring tu
Lama kot and memang steps adalah awesome!
Satu sebab ramai sangat so ruang pergerakan agak limited menyebabkan kita kawal pergerakan and masa yang sama nak buat correct execution
Tapi ada gak la peserta yang buat bengong apabila tetiba stopped and jawab mesej masa orang tengah sibuk-sibuk buat aerobik
Ntah apa-apa ntah

Anyway, Esha Riena dapat tempat ke-10 and yours truly aka ials dapat tempat ke-5 dalam kategori Dewasa Terbuka
Esha dapat hadiah wang tunai RM50 and ials dapat RM200
Rezki anak-anak kan

Lets enjoy the pic sebelum and selepas aerobik
Semasa plak takde sapa nak amikkan
Hehehehee




We had joy
We had fun
We had season in the sun
CONTACT ME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe