Segalanya di sini?

8:26 AM

Just the other day, two good friend s of mine advised me this :
Please lah...
Do not just put everything in your blog
Just be yourself
If you dump everything in it, people might bet bored and leave


Noted with thanks dear friends.

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. hahaha..tu lah pasal.kdg2 bnda provate pn nk cter.aiyaa

    ReplyDelete
  2. aReLaN : kan....takkan yg dalam kelambu pun nak kongsi ye tak...

    ReplyDelete
  3. actually, biarla kalau kita nk letak apa saja pada blog kita.. bukan satu orang saja nk baca... kalau boleh the whole world kan?? tapi, berpada pada la.. ada limit nya.. kan??

    anyway.. menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda...

    ini entry terbaru dari saya.
    warna mata boleh membuatkan anda cantik
    cara gua hilangkan stress
    lagu-lagu yang membuatkan gua ingatkan pada sesuatu situasi

    ReplyDelete
  4. Magrib : Thanks for the feedback...betul pendapat itu tapi seorang pelawat tu semacam rahmat kan...sayang kalau berkurangan...
    Thanks gak follow...

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe