Segalanya di sini?

8:26 AM 4 Comments A+ a-

Just the other day, two good friend s of mine advised me this :
Please lah...
Do not just put everything in your blog
Just be yourself
If you dump everything in it, people might bet bored and leave


Noted with thanks dear friends.

4 GLAM People

Write GLAM People
aReLaN
AUTHOR
Monday, 05 December, 2011 delete

hahaha..tu lah pasal.kdg2 bnda provate pn nk cter.aiyaa

Reply
avatar
Monday, 05 December, 2011 delete

aReLaN : kan....takkan yg dalam kelambu pun nak kongsi ye tak...

Reply
avatar
Magrib
AUTHOR
Monday, 05 December, 2011 delete

actually, biarla kalau kita nk letak apa saja pada blog kita.. bukan satu orang saja nk baca... kalau boleh the whole world kan?? tapi, berpada pada la.. ada limit nya.. kan??

anyway.. menarik entry anda, buat saya tertarik untuk baca selalu.. suka dan minat.. nanti saya datang lagi.. suka dan follow blog anda...

ini entry terbaru dari saya.
warna mata boleh membuatkan anda cantik
cara gua hilangkan stress
lagu-lagu yang membuatkan gua ingatkan pada sesuatu situasi

Reply
avatar
Monday, 05 December, 2011 delete

Magrib : Thanks for the feedback...betul pendapat itu tapi seorang pelawat tu semacam rahmat kan...sayang kalau berkurangan...
Thanks gak follow...

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe