Bertuahnya diri ini

8:52 AM 4 Comments A+ a-

Terasa diri ini sangat diberkati
Tambah-tambah lagi nie bulan besday ials *hint hint*

Nape buat entry begini?
Sebabnya....
1) Awal bulan ari tu Menang TV 32 inci...thanks to Nuffnang and Astro

2) Baru-baru nie, ials pergi seminar di Seremban...ada sesi cabutan bertuah..hadiah utama adalah Samsung Galaxy Tab...teka nama sapa yang kena? IALS...tak betuah tu? Tapi sayangnya ials takleh dapat hadiah tu sebab ials kena attend another event yang gilang-gemilang...Melepas? Nope! Tunggu sat!

3) Ials pegi satu lagi event gilang-gemilang di MAEPS Serdang, Majlis Ulangtahun ke-19 syarikat...ada cabutan bertuah gak...hadiah utama adalah jongkong emas RM25K  dan hadiah pertama adalah sijil simpanan premium BSN bernilai RM12K. Guess what? Ials dapat hadiah kelima je yang bernilai RM3K.
See....ials tak rugi pun...x dapat Samsung Galaxy Tab tapi dapat cash RM3K plak kan...boeh beli 2 Samsung Galaxy Tab lagi...

All in al.l..

Saya memang bertuah la bulan ini...
Sayang plak nak tinggal November nie...
Ada tak lagi event yang ada cabutan bertuah nie?
Nak pegi lagi la...
Heheheheh

4 GLAM People

Write GLAM People
coachnike28
AUTHOR
Monday, 21 November, 2011 delete

tahniah...tapi jangan lupa untuk ber terimakasih kepada yang SATU...

Reply
avatar
Monday, 21 November, 2011 delete

coachnike28 : always...thans for the reminder

Reply
avatar
Shibam Jelita
AUTHOR
Monday, 21 November, 2011 delete

berbuat baik pada family, berbuat baik pada kawan-kawan, nah inilah ganjarannya, tahniahhhhhhh

Reply
avatar
Monday, 21 November, 2011 delete

Shibam Jelita : Thanks Kak Shibam...alhamdullilah....

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe