1st Beautiful Contest

9:12 AM

Nevesnye!

First time nak try wat Contest nie
Takut gak sebab bimbang takde yang nak join kan
But watever la kan...
Ials cuba je

Hehehehe

Cara Menyertai 1st Beautiful Contest
1) Letak banner ials yang tak seberapa dalam entry uals ye

2) Sapa yang nak follow Beautiful Itu Indah adalah amat dialu-alukan

3) Ada tiga soalan yang ials nak uals jawab ye...nie kira open book test jer...jawapan dia semua ada dalam entry ials yang lepas-lepas

a) Adakah korset Premium Beautiful berfungsi untuk kecantikan sahaja?
b) Apakah nama batuan berharga yang disulam ke dalam korset kesihatan Premium Beautiful?
c) Adakah korset kesihatan Premium Beautiful boleh digunakan oleh lelaki?
Hadiahnya ialah tiket untuk menghadiri sebuah majlis yang gilang gemilang di samping berpeluang untuk memenangi jongkong emas bernilai RM20,000 yang akan diadakan pada 19 November 2011 di Serdang, Selangor. 

Sila tinggalkan jawapan dan url entry anda dalam ruangan komen untuk ials nilai kemudian.
Contest akan ditutup pada 14 November 2011.

Terima kasih semua atas kesudian menyertai contest ials yang tak seberapa nie.


Tekan sini untuk kegemilangan blogging

You Might Also Like

5 GLAM People

  1. Betulka hadiah yg aku nmpk tu...hehe juling mata kejap haha :-p

    ReplyDelete
  2. Leods : Betul! Tak salah! Berpeluang untuk memenangi jongkong emas. Di samping hadir majlis yang grand gitu.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. abg lin... nie tasha.. adik en edika...
    nk taw ticket untuk berapa org ek?

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe