Thank You Churp Churp for the Marvelous Bridesmaid Party!

1:08 AM

Oh la la...
Thank you so much Adinda Churp Churp tersayang
Makin bertambah la sayang pada Adinda nie kan
Nape?

Dikisahkan la satu hari tu ials menjelajah di laman web Adinda terserempak la satu contest nie kan..
Mencuba nasib ials pun join la contest tu
Kemudian di satu hari yang indah, ials buka e-mail and guess apa yang ials baca?

Yeayy! Ials dapat tiket free ke Bridesmaids Screening!

Yeay! Thank you so much Churp Churp.

Bergegas ials balik kerja nak bersiap ke 1Utama tau...
Nak tengok citer besh ngan kemenangan nie...
Seronok ooo perasaan menang nie tau
Neves pun ada gak sebab pastu takde dah confirmation e-mel
Kang tetiba sampai kat GSC takde plak nama ials
Mesti keciwa

Bila sampai, YES!
Nama ials ada!
Nie la buktinya tiket hasil kasih sayang dari Churp Churp...
Thanks Adinda....
Bagi lagi tau nanti..,
Love you!

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe