COPY

Rezki lagi...Thanks Kakanda Nuffnang

6:59 AM

Yeay!!!
Rezki lagi dari dunia blogging nie

Kali nie Kakanda Nuffnang plak yang bagi hadiah
Seronok tau jadi adik-adik kat sini

Hari tu Kakanda buat contest tentang Apollo 18 and tanya apa korang nak wat kalau terperangkap di bulan dan ada alien jahat nak makan korang
Ials pun join la...
Tak tersangka dapat!

Seronok wey!
Keceriaan tak terhingga.

Lepas kerja ials bergegas ke KLCC
Sempat dinner and terus ke cinema lobby
Awal kot, 745 pm dah ramai manusia dah

Lepas berbaris kejap, ials dapat tix tu. Thanks Kakanda!


Pastu ials gatal nak amik pix ngan the staff sebab ials rasa cam betul tekaan yang sorang staff tu adalah Miss Farahnaz Anwar yang selalu reply my ticket. Sekali, tekaan ials tepat! Thanks Farahnaz and Ann! It was meeting both of you.

I tell you, the movie was INTENSE
Kalau tengok horror movie kita ngeri kan, yang nie ials rasa memang terasa ketakutannya!
Nak citer kat sini pun tak best sebab tak real
Better uals pegi tengok baru tau nape ials cakap citer nie intense!
Mau dapat high blood pressure tengok citer nie !

Out of 5 star, I would give the movie 4 star. Why?
You got to see for yourself!

Nie tak sabar nak tunggu kalau-kalau dapat Johnny English Reborn plak atau pun Abduction!
Gigih nie nak dapat!
Nak jugak tau Kakanda Nuffnang!
Thanks!
MySpace

You Might Also Like

3 GLAM People

  1. Waa...
    Bestnye..

    <------ layout baru keh?^^ cantiknya..



    http://bulatmata.blogspot.com/
    BulatMata

    ReplyDelete
  2. Hi Haiqal, thanks for the mention! XD

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe