Dream House and Churp Churp

7:22 PM

I love you adinda Churp Churp
Thank you so much sebab bagi banyak goodies to me

Suka sangat tau...
Nape ials suka and mengedix with adinda Churp Churp?

Jeng jeng jeng


Dapat tiket lagi kali nie
Yeay!
Suka suka!

Tak sabar nak gi tengok malam kang..
Citer seram gak uals
Yes!
Sedikit sinopsis Dream House nie
Citer nie berbentuk suspense thriller.
Will Atenton adalah seorang penerbit yang berjaya telah berhenti kerja dari sebuah jawatan yang hebat di Manhattan dan berpindah ke bandar New England bersama isterinya Libby dan dua anak gadisnya. Selepas seketika, mereka mendapati rumah idaman yang baru mereka duduki itu merupakan lokasi kejadian jenayah pembunuhan seorang ibu dan anak-anaknya. Suspek utama pembunuhan adalah ayah kepada anak-anak itu!
Will mula menyiasat kejadian itu. Selepas itu, beliau mula mengalami gangguan berbentuk gangguan halus *macam kat Malaysia plak kan ada gangguan halus* seperti hantu atau mungkinkah beliau merasakan kisah itu seumpama kisah dirinya sendiri? Hanya jiran beliau, Ann Paterson yang mempunyai maklumat berkenaan kes tersebut kerana mengenali mangsa.

Amacam?
Ngeri kan?
Hik hik hik
Nantikan ulasannya daripada saya esok ye!!!

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. aihh dapat tiket free lagi???sedapp tu!!mcmner ni nk dpt ticket free2 nie...nk taw jgk rahasianya..

    ReplyDelete
  2. woooo
    kite x penah dp pun! aiyoooo! mana aci, nak gak! :)

    ReplyDelete
  3. gaung : rahsianya? kena rajin join blog churp churp and nuffnang...tu je...

    ReplyDelete
  4. acik : aci kat estet? eh..silap...hehehhe....

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe