COPY

Harry Potter 7.0

8:15 AM

Uals
Mesti semua dah tengok Harry Potter kan?
Belum?
Pergi uals, rugi tak pergi....
Hik hik hik
Terpulang la kan memasing nak tengok ke tak

Ials ikuti citer ini dari awal lagi
Nak baca buku die tak larat sebab tebal mengalahkan Oxford dictionary
As the greatest movie of my time *my time nie merujuk pada standard aku sendiri je*, ials memang tertunggu tunggu last siri ini.
Sanggup uals pergi tengok first tayangan 3D di Pavillion uals..memalam...hari kerja plak tu
Kuar je panggung, ials kecewa sedikit...
Nape kecewa? Tak best ke?
Best la...sapa plak kata tak best..
cuma...
Ials tau dah ending dier camne but I was expecting more in terms of effects and gimmick and penceritaan
Ye la..dah nama the greatest movie..kena la go out with a bang kan..
Memang ada bang tapi sikit je..
Ala-ala orang cuba sembunyikan angin yang keluar dari badan tu...
Sikit je...sayup-sayup jer...
Hurm...
Kalau boleh nak lagi best la sebenarnya last story ni
But..what is done is done la kan..
Yang penting to me, the hero is not Harry Potter
Hero adalah

Tak sangka plak dia membesar into such a hottie!
MySpace

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe