Terjawab akhirnya persoalan itu..

9:00 AM

Huhuhuhu...
Gempak ek title atas itew?
Ingat tak entry nie Mengidam Kasut ?

Persoalan itu le yang terjawab
Seperti biasa saya gigih mencari kasut...
Tetiba je terpikat pada warna putih walhal sebelum nie takut nak pakai kasut @ beg warna putih
Takut senang kotor
Tapi dah terbeli beg putih
Pastu terpikat plak kat kasut Hush Puppies warna putih itew..
Tergoda iman ials...

Sudahnya pergi ke Pavillion mencari kasut HP nie...
Pegi Tangs sebab ada sale..
Jumpa dua-dua model tuh...
Seronok dah nie
Tapi pastu sedey balik sebab the smallest size that they have is 6..
Mine is 5...
MySpace
Terus ials down!!

Pastu pegi cari kat butik HP kat Pavillion gak
Yes! Jumpa!
MySpace
Suka sangat!
Pastu lagi sekali sedey sebab takde size gak!!!
Dem!!!
MySpace

Pastu beredar ke Parkson membawa hati yang luka...
Pergi le mens department sambil jenguk2 kasut HP lagi
Seperti dijangka, tiada saiz...
Pastu pegi Bonia...
Positif takde sebab pernah cari kat Bonia diorang suruh beli kasut ladies je sebab takde saiz 5 utk guys...
Berkenan le satu design die nie tapi taknak tanya sebab confident takde saiz..
As I have nothing to lose, just tanya je la...
Amazingly, they have the design in my size!
Terus minta dia amik, ials try, berkenan and beli!!
Lagi best sebab 50% discount plak tuh!!
Yeeahaaaa!
MySpace
Nie le rupa pembelian terkini ials...




Amacam?
Ok tak?
Hihihi...
Selesa la gak walau tak pernah pakai kasut design cenggini before this....
Anyway,
Good day to all!
Adios!

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe