Why I Choose #SHOM?

, , 22 comments
Alhamdulillah, I have been very loyal to Sahajidah Hai O Marketing and I am praying for more years to come.
And why did I stay with #SHOM?
Because the return is very lucrative, baby!
Some might say 'Oh, you joined that company because you don't have enough', right?

Well, they are wrong!
I joined #SHOM as I want to have more so that I can share more with those that are dear to me.
sahajidah hai-o marketing, Hai O, Hanis Haizi Protégé, G8 Unity, cari extra income, Extra Income by Rawlins, cara cari duit lebih,
All of us sees the pattern in some networking business that it will flourish and blossom greatly in the first few years (up to 5 years, max) then it withers and finally dies within its first 10 years of starting the business. 

Why?
Because it is a 'skim cepat kaya' where it promises one everything under the sun and more, in a very short time.
sahajidah hai-o marketing, Hai O, Hanis Haizi Protégé, G8 Unity, cari extra income, Extra Income by Rawlins, cara cari duit lebih,
But not in #SHOM.
One has to work hard and smart to get what one's deserve and there is no easy way to reach the top. And once you are on the top, as Spiderman says 'with great power, comes greater responsibility' as you have to guide your friends to be exactly as you are.

You want proof?
Here are some of it.
sahajidah hai-o marketing, Hai O, Hanis Haizi Protégé, G8 Unity, cari extra income, Extra Income by Rawlins, cara cari duit lebih,
sahajidah hai-o marketing, Hai O, Hanis Haizi Protégé, G8 Unity, cari extra income, Extra Income by Rawlins, cara cari duit lebih,
sahajidah hai-o marketing, Hai O, Hanis Haizi Protégé, G8 Unity, cari extra income, Extra Income by Rawlins, cara cari duit lebih,
sahajidah hai-o marketing, Hai O, Hanis Haizi Protégé, G8 Unity, cari extra income, Extra Income by Rawlins, cara cari duit lebih,
And to be paired and coached by the best of #SHOM in #G8Unity is the best blessing that I have received.
My millionaire coach, Hanis Haizi is the epitome of the best mogul in #SHOM and she receives 6 figure income, monthly.

Me?
I am heading there too.
What about you?

Rawlins GLAM
012.280.1977

22 comments:

  1. Sebelum tak tau now tau dah tq

    ReplyDelete
  2. Platform yg mmg menarik untuk merebut peluang disamping membina kejayaan dengan sokongan sebaiknya. Semoga terus sukses dan berjaya.. aamiin. All the best! :)

    ReplyDelete
  3. Peluang untuk meraih kejayaan. Pastikan Kita tekun Dan rajin yang pasti hasilnya akan lumayan kelak.

    ReplyDelete
  4. Semua platform menarik untuk disertai tapi kena pastikan ianya menepati impian seseorang and kena stay focus...akak doakan Rawlins terus success...

    ReplyDelete
  5. Wahhh menarik sangat ni...tapi kena ada minta lah kan. Moga Rawlin berjaya capai apa yg di hajati. Nanti akk survey2 tgok..

    ReplyDelete
  6. Kena bersungguh-sungguh kalau nak berjaya. Hai O yang paling kenal produk premium beautiful tu. Moga Rawlins berjaya sehingga ke peringkat yang tertinggi.

    ReplyDelete
  7. Wahh cayalah! Moga Rawlin lebih sukses lepas ni dan terus berkongsi dengan yang tersayang. Usaha yang baik untuk saling membantu antara ahli demi mencapai kesenangan bersama. 😃

    ReplyDelete
  8. I know about Hai O product. Many good products come from them. Wow! Rawlin I really pray for you to move towards success. Jia you!

    ReplyDelete
  9. Moga terus berjaya dalam bidang yang dipilih. Apapun usaha dan minat kena seiring. Jangan buat separuh jalan.
    Kalau team macam ni kena saling berkerjasama kan. All the best !

    ReplyDelete
  10. wah menarik tu, pernah taw pasal produk Hai O ni, semoga berjaya ya

    ReplyDelete
  11. nak ke sesuatu tempat kena letak komitmen yang besat untuk mencapai kejayaaan, tapi i tengok rawlins memang dah lama dengan hai o tu kan, yang ada bengkung beautiful premium tu kan.. huuu

    ReplyDelete
  12. wah.. semoga semakin sukses dalam apa juga yang Rawlin ceburi.. Hai O ni memang dah lama dikenali ramai.. TB pun tak ingat start bila kenal Hai O ni.. Rasanya memang lama giler TB dengar tentang Hai O ni.. daripada dulu lagi..

    ReplyDelete
  13. Semoga murah rezeki Rawlins lagi k. Hai O memang hebat. sekarang pun dah ada Ambassador Puan Fazura. Nanti selalu la jumpa dia. ahhh bestnya!!!

    ReplyDelete
  14. Have known about your direct selling business but not about the company. Now I do. Am glad that you found something that works well for you.

    ReplyDelete
  15. semoga berjaya dengan apa minat yang ada dan usaha berterusan. pasti berjaya suatu hari nanti :)

    ReplyDelete
  16. waa good to know, first time heard about shom ni hehe..all the best to you! 😊

    ReplyDelete
  17. semoga Rawlin berjaya dalam perkara yang menjadi minat ini. salah satu cara untuk mudah dapat duit, dengan SHOM. dah lama juga SHOM ni bertapak di Malaysia kan.

    www.maisarahsidi.com

    ReplyDelete
  18. Invest in networking business indeed very good as long as they have a very promising products.

    I have been in networking business for many years and this is why I could have a relieve lifestyle and perseverance is very important in this business. Always keep the momentum.

    Racheal

    ReplyDelete
  19. Wow... besar inverstment Hai-O..

    ReplyDelete
  20. Terbaek Rawlins.. Semoga terus sukses and get more & more extra money! Semua bidang/industri/biz, you buat yang terbaik, you akan dapat yang paling baik. Keep it up bro!

    ReplyDelete
  21. Wow! this looks like very motivational and if you work hard you get there very fast. All the best to you.

    ReplyDelete
  22. Wow they sure are inspirational! The opportunity to grow and earn more money, why not just grab it right! All the best to you, wait for your result.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups