Berpantang Dengan Premium Beautiful

7:30 AM

berpantang, darah nifas, kurus, baby fat, strectch marks, kecut rahim, sihat, confinement set, set berpantang, byrawlins, premium beautiful corset, PB, Corset, korset PB, cara pakai PB
Amalan berpantang tradisional
Buat semua bakal ibu, sama ada buat yang pertama kali atau buat kesekian kalinya, mesti semua dah familiar dengan produk- produk di atas kan.

Berbengkung yang boleh mencecah 1 km (ye kot?), berlulur dan berurut.
Berdasarkan pengalaman ahli keluarga dan rakan-rakan, yang paling menyusahkan dan paling rimas adalah berbengkung.

Kena pusing banyak kali - nak ke tandas susah, panas dan menyebabkan kulit gatal dan gelap.
Maka sekarang ramai ibu-ibu moden yang mencari alternatif berpantang yang lebih mudah dan berdikari.

I am not saying that the traditional way of confinement is outdated.
Far from that.
All I am saying that there are alternatives to an easier and independent confinement, so that you could undergo your confinement period without having your mother with you for the whole 44 days.

Of all the alternatives available, based from the testimonies of friends and family members, Premium Beautiful is the best, the easiest and the best investment that they have ever made.

One thing that is sure, selepas beranak, baby fat memang banyak kan.
Suntikan Far Infrared Rays (FIR) di dalam Premium Beautiful Corset adalah komponen utama yang membantu peletakan dan penyingkiran lelemak badan, menjadikan kontur badan wanita lebih mantap dan menarik. Kehadiran FIR juga menggalakkan perpeluhan yang mana merupakan kaedah penyingkiran toksin badan yang efisien, dan ini sekaligus menggalakkan pembakaran lemak di dalam badan (Rujuk How FIR Works).

Nak tengok testimoni?
berpantang, darah nifas, kurus, baby fat, strectch marks, kecut rahim, sihat, confinement set, set berpantang, byrawlins, premium beautiful corset, PB, Corset, korset PB, cara pakai PB
Mengeluarkan darah nifas dan membetulkan postur badan
berpantang, darah nifas, kurus, baby fat, strectch marks, kecut rahim, sihat, confinement set, set berpantang, byrawlins, premium beautiful corset, PB, Corset, korset PB, cara pakai PB
Menghilangkan stretch marks, even kesan dari anak pertama
berpantang, darah nifas, kurus, baby fat, strectch marks, kecut rahim, sihat, confinement set, set berpantang, byrawlins, premium beautiful corset, PB, Corset, korset PB, cara pakai PB
#GengDietGLAM mewajibkan pemakaian PB sebab membantu pembentukan postur dan peletakan lemak
baby fat, berpantang, byrawlins, cara pakai PB, confinement set, corset, darah nifas, kecut rahim, korset PB, kurus, PB, premium beautiful corset, set berpantang, sihat, strectch marks,
After confinement with Premium Beautiful\
Pengeluaran darah nifas selepas bersalin adalah elok bagi kesihatan wanita kerana jika tersimpan atau tidak lawas, boleh mengganggu kesuburan dan kesihatan wanita pada jangka masa panjang.

But ada yang tertanya "Bila masa yang sesuai nak menggunakan Premium Beautiful Corset"?


Bagi yang bersalin normal
Boleh pakai 
Premium Beautiful Corset selepas 3 hari bersalin (bergantung kepada luka). Boleh dimulakan dengan waist nipper dahulu sebelum pakai full set.

Bagi yang bersalin caesar
Boleh pakai 
Premium Beautiful Corset selepas 3 minggu ke sebulan selepas bersalin.

Digalakkan juga pun boleh ambil sekali pil Maharani untuk mengeluarkan darah nifas dengan lebih cepat dan berkesan.

Jom cepat bakal ibu dan bakal bapa, hadiahkan diri anda dengan pelaburan kesihatan yang terbaik ini, demi masa depan berpanjangan bersama keluarga anda.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter

You Might Also Like

16 GLAM People

  1. Waaaahhh.....I wish I could do this last time when I had my children.. but wait... I guess it is not too late yet....

    ReplyDelete
  2. Thanks for the tips although confinement is still far far away from me hahah. But i can share with pregnant moms around me

    ReplyDelete
    Replies
    1. It is also good for young girls to keep the trim figure too.

      Delete
  3. I heard of this brand many years back. But price is also amazing, hehe. How much it cost now?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Still the same price Sherry. The brand has been around for so long meaning the product is good right

      Delete
  4. WAH! Never seen this brand in the market at shops, only sold via MLM?

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. It is good to know and now you can get one for a discounted price too

      Delete
  6. woo nice product.....great to get back in shape!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Get one Cindy and I will give a great price to you

      Delete
  7. Wearing corset or bengkung after giving birth is a must for women to gain back their shape and also firm up the flabby skin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. True that Kelly. Also for their inner health too.

      Delete
  8. Good to try out the new alternatives since some traditional methods are really troublesome and not comfortable at all, will share your post to my friend who need it :)

    ReplyDelete
  9. interesting, a good alternative to our usual traditional confinement methods.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe