Kembalikan Cutting Anda

8:04 AM

Apa khabar semua kawan-kawan?
Ramadhan dah selesai.
Syawal pun baru berlalu.

So, what is next?
Hehe.
Teruskan beramal dan teruskan usaha untuk mengembalikan zaman kegemilangan di mana badan masing-masing adalah di dalam keadaan terbaik ye.
premium beautiful, hanis haizi protege, premium beautiful corset, body figure, post pregnancy, berpantang, korset, bengkung, slim, baby fat, women, byrawlins, murah, diskaun, cash rebate
Evolusi badan wanita
To most people, as one age, the gravity takes very great hold of his/ her body. Every single part went downhill.
Despite all the hard work you do, the gravity still win.

Berapa ramai di antara ladies yang berjaya melawan graviti kan?
Berapa ramai yang gigih pergi gym, pergi sauna dan mengawal pemakanan?
Tak ramai kan.

Dengen teknologi sekarang, dah tak yah risau dah.
Semua boleh jalan.
Hehehe.
I am not talking about lipo-suction or miracle pills yang membantu mendapatkan instant marvellous body cutting.
premium beautiful, hanis haizi protege, premium beautiful corset, body figure, post pregnancy, berpantang, korset, bengkung, slim, baby fat, women, byrawlins, murah, diskaun, cash rebate
premium beautiful, hanis haizi protege, premium beautiful corset, body figure, post pregnancy, berpantang, korset, bengkung, slim, baby fat, women, byrawlins, murah, diskaun, cash rebate

I am talking about wearing corset.
Yes!
Even Jessica Alba pun pakai korset ye untuk mendapatkan kembali cutting badan beliau yang kebaboom tu!
premium beautiful, hanis haizi protege, premium beautiful corset, body figure, post pregnancy, berpantang, korset, bengkung, slim, baby fat, women, byrawlins, murah, diskaun, cash rebate
Don't you want a body like this?
Tapi tak perlu la pakai sampai 3 kan.
Saya cadangkan pakai 1 je, yang boleh bertahan sehingga bila-bila dan merupakan pelaburan paling berbaloi bagi semua!

Dah ramai dah pakai Premium Beautiful corset nie.
Bukan setakat menurunkan berat badan, malah ada yang dah boleh pakai semula baju lama masing-masing.

Jom kita tengok testimoni diorang semua.
premium beautiful, hanis haizi protege, premium beautiful corset, body figure, post pregnancy, berpantang, korset, bengkung, slim, baby fat, women, byrawlins, murah, diskaun, cash rebate
Baju lama (10 tahun) masih muat
premium beautiful, hanis haizi protege, premium beautiful corset, body figure, post pregnancy, berpantang, korset, bengkung, slim, baby fat, women, byrawlins, murah, diskaun, cash rebate
Baju tunang boleh pakai semula
Walau dah jadi ibu, baju lama masih muat
Terbakar tak?

Kalau nak dapatkan the best of your figure and to get that marvellous body cutting back, contact me now to get your Premium Beautiful corset at a very affordable price.
*Pssttt you will get some cash rebate too.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
Facebook RSS Twitter

You Might Also Like

7 GLAM People

  1. Isn't this similar to the ones you were promoting in an earlier post?

    ReplyDelete
  2. Ade 2 jenis ke? Dekat gambar terakhir tu nampak macam ade 2 korset yang berbeza

    ReplyDelete
  3. Ade 2 jenis ke? Dekat gambar terakhir tu nampak macam ade 2 korset yang berbeza

    ReplyDelete
  4. looks like you have been promoting this item alot eh... any male version available? :P

    ReplyDelete
  5. So thats the secret eh. haha. thanks for sharing

    ReplyDelete
  6. good secret.... so how much is that price... how much is the damage..... hehehe... mesti 4 figure punya kannnn.....

    ReplyDelete
  7. Wohooo.. korset PB memang laris dipasaran. Harga juga boleh tahan tapi quality sangat bagus..

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe