Saya Nak Kurus

8:26 AM


Sempena tahun baru 2015, apa agaknya azam anda ye?

Nak menambah aset?
Nak lebih beramal?

Takpe. Teruskan apa yang baik untuk diri dan keluarga ye.

Asalkan jangan jadi macam nie je ye. 

Anyway, #GLAM baru lancarkan satu cabaran di kalangan #GLAMpreneur dan juga awam yang berminat.
Of course cabaran ini berbentuk kesihatan dan kecantikan. 

Manakan tidak.
Semua jadi terkesan di hati dan jiwa raga apabila melihat perubahan di kalangan #GLAMpreneur yang semakin hari semakin menawan dan paling ketara, KURUS.

Tak percaya?

Meletups kan!

Jika ingin tahu lebih lanjut kaedah yang sihat untuk menyertai Cabaran Saya Nak Kurus ni, boleh hubungi saya dengan kadar segara atau mana-mana #GLAMpreneur.

Takpun, just taip #GengDietGLAM di Instagram.
Confirm anda akan jeles tahap maksima melihat perubahan di kalangan #GLAMpreneur.







Haiqal Rawlins 
012.280.1977
Facebook RSS Twitter Email

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe