Cerahkan Kulit dan Hilangkan Jerawat

8:00 AM 5 Comments A+ a-

Anda kenal tak kawan-kawan atau saudara-mara yang sedang gigih mencari jalan untuk menghilangkan kesan parut atau kesan jerawat pada mana-mana anggota badan?
Kesan jerawat di belakang atau mana-mana bahagian badan
Atau mungkin yang sedang dalam dilema menjelang tarikh perkahwinan kerana terdapat pelipat atau bahagian badan yang gelap seperti ketiak atau celah peha beliau?
Mesti kita tak nak ketiak hitam sebegini kan
Jangan risau.
Guna je Skim RM100 saya ni.
Marine Essence
InsyaAllah jika digunakan secara disiplin, produk Marine Essence akan membantu menghilangkan kesan parut atau jerawat pada badan serta mencerahkan bahagian badan yang gelap.
Testimoni Marine Essence
Ini testimoni daripada salah seorang klien saya.
Ada bermacam lagi testimoni untuk anda baca.
Testimoni Marine Essence
Testimoni Marine Essence
Testimoni Marine Essence
Testimoni Marine Essence
Syukur dengan penggunaan yang konsisten, masalah parut di belakang, stretch marks di perut, serta ketiak yang gelap semakin berkurangan.
Malah boleh digunakan pada muka, boleh mencerahkan dan menggebukan kulit muka juga.

Produk Marine Essence juga elok untuk merawat eczema pada bayi.

Kan senang bila satu produk boleh digunakan seisi keluarga?
Murah dan mudah kan

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

5 GLAM People

Write GLAM People
Dikbi Kamaruddin
AUTHOR
Tuesday, 21 October, 2014 delete

best pakai sabun ni

Reply
avatar
rawlins_glam
AUTHOR
Wednesday, 22 October, 2014 delete

Best kan @Dikbi Kamaruddin. Dah la wangi, boleh membantu mencantikkan kulit kan

Reply
avatar
Wednesday, 22 October, 2014 delete

Kalau nak beli sabun tu je berapa rawlin?

Reply
avatar
rawlins_glam
AUTHOR
Thursday, 23 October, 2014 delete

@AyueJean "AJ" Rejaluddin I dah reply kat emel you

Reply
avatar
velocityhunt
AUTHOR
Thursday, 23 October, 2014 delete

Jual produk anda di Arena Niaga.
Jika anda ingin pasarkan produk anda secara meluas di seluruh malaysia iklankan di Arena Niaga.

Klik sini ---> Post iklan baru
Homepage ---> http://arenaniaga.com

Sekian,
Arena Niaga

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe