Business Opportunity with GLAM

8:30 AM


Syukur sebab jodoh saya bersama #GLAM.
Saya tidak pernah dibiarkan keseorangan, tidak dibenarkan bersendirian dan tidak mungkin ditinggalkan.

Itu yang indahnya bersama #GLAM dan sebagai #HanisHaiziProtege, saya ingin berkongsi peluang yang sama dengan anda semua.

Apabila bertemu dengan rakan-rakan, berikut adalah di antara ayat-ayat yang sering diutarakan :

1) Apa benda yang #GLAM?
2) Apa yang #GLAM buat? Ada je party, ada je fashion show.
3) Korang jual apa?
Dan soalan yang paling best adalah ini :
4) Hanis Haizi tu sombong tak? Ye la. Dia kan dah terkenal, masuk majalah, masuk TV, pastu gaji banyak. 

Hehehehe.
Saya jadi seronok sebab saya tidak perlu nak bercerita panjang pasal #HanisHaizi sebab semua orang sudah tahu berkenaan beliau.
She is our living proof that persistence and endurance pays off!

Nak tahu caranya?
Senang je.

Macam mana kami BERMULA menjadi #GLAMpreneur?




Kenapa kami jadi #GLAMpreneur?

Jika anda pun merasa bahang peningkatan kos sara hidup sepertimana kami, you have a choice.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe