Fun in the sun @ Gold Coast, Australia for FREE

8:30 AM

2014 will be very nice to me!

Dengan #GLAM, the future is looking very bright, and fun indeed!

Jika tiada aral melintang, pertengahan Februari kelak, saya dan #GLAMpreneurs akan bercuti ke Gold Coast, Australia!
Yes, another #GLAMjourneys for me!

My second #FOCtrip bersama #GLAM

Saya pernah sampai ke Gold Coast, Australia tetapi atas lawatan kerja, so takde maknanya nak enjoy semasa di sana.

Semua kena ikut masa rombongan kerja, so memang tak sempat nak menikmati apa-apa di sana.

Tapi, Februari kelak, saya nak pergi untuk berseronok je!
Takyah nak pikir pasal paper ke, pembentangan ke kan.

So, kawan-kawan, saya ada satu persoalan yang nak minta pandangan/ cadangan semua iaitu  Apa yang boleh saya buat di sana ye?

Of course, saya dah buat sikit research.

Rasa-rasanya, saya nak melawati lokasi-lokasi berikut :

Of course nak melawat yang tersenarai di atas, especially Movie World!

Sesiapa yang pernah ke sana, boleh share pengalaman tak?
Apa yang best nak dibuat, apa yang wajib dilawati, apa yang perlu dibeli?

Share!
Share!

Jika nak join our next #FOCtrip #GLAMjourneys ke Shanghai, cepat-cepat hubungi saya.
Cuba teka apa persamaan di antara kedua gambar ini?

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam




You Might Also Like

5 GLAM People

  1. enjou ur trip. sy in shall menyusul bulan mei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bulan Mei ye Ija pegi? Nanti saya share info ye...

      Delete
  2. Replies
    1. Jom la join untuk next trip plak @Rosmadi Shakri
      Pegi Shanghai

      Delete
  3. Awesome post.

    My weblog: phlebotomy training online (web-gis.co.uk)

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe