A Beautiful Day with GLAM

8:30 AM

Everyday is a Beautiful Day!

Di atas buah fikiran dan strategi oleh CDM +Hanis Haizi  dan CDM +Razali Zain , maka terlahirlah A Beautiful Day with GLAM.

Apakah acara itu?

Ini adalah  acara yang menggabungkan GLAM dan Rizman Ruzaini untuk meraikan all the beautiful people in GLAM.

Yes, you heard me right and clear!
With Rizman Ruzaini, uols!

Bertempat di Vivatel Hotel pada 7 Disember 2013, satu lagi sejarah telah dicipta oleh GLAM.
The stage and runway

Beautiful deco. Kat belakang tu adalah booth untuk Premium Beautiful Elegance

Kaunter pendaftaran


Syukur, all TitaniumGLAM sampai tepat pada masa untuk mendaftar dan mencari lokasi yang menarik dan dekat dengan runway.
Mestila nak duduk dekat, nak tengok models dan juga dresses yang diperagakan.
Antara TitaniumGLAM yang terawal
Special preview for GLAM
Add caption
Hampir terlupa plak.
A Beautiful Day with GLAM nie pun special juga sebab ada Premium Beautiful Elegance Personal Preview untuk GLAMpreneurs sahaja, didatangkan khas dari Hai-O!
Seronok tak terhingga sebab PB Elegance adalah sangat terhad dan GLAM telah diberi keutamaan untuk meninjau dan membelinya, direct from the company!
Ucapan from Mr Strategist

The event started dengan ucapan dari strategist GLAM iaitu CDM +Razali Zain . CDM +Hanis Haizi was not feeling so well, which is understood sebab dia dah almost 8 months preggy kan.
Selesai ucapan, kami diberikan penerangan khas berkenaan PB Elegance oleh pakar yang didatangkan khas.

Wow!
Bersyukur sangat sebab dapat ilmu first hand gini.
Seusai penerangan, masuk pula 5 gadis jelita yang memperagakan PB Classic dan PB Elegance.
Makan time

Selesai runway itu, semua hadirin dijemput untuk menikmati tea  yang dihidangkan.

Kemudiannya tiba acara yang dinantikan semua iaitu special runway show oleh the young and talented designers, Rizman Ruzaini.
Secara tiba-tiba, sekitar runway dipenuhi oleh GLAMpreneur 'bersenjatakan' kamera masing-masing sebab ingin melihat secara dekat rekaan magnifique yang dihasilkan oleh duo yang berbakat ini.

Enjoy the pics people!








Teruja tak tengok gambar-gambar nie semua?
Nak tengok video yang sempat dirakam tak?

Hehehehehe.

Selesai acara runway, pentas dibuka untuk GLAMpreneurs bergambar bersama-sama dengan model dan Rizman Ruzaini.
Berderu GLAMpreneurs tidak melepaskan peluang untuk merakamkan kenangan di situ.

Acara yang terakhir pada hari itu adalah cabutan bertuah.
Syukur, saya dapat juga hadiah yang berupa sebuah beg mekap.
Saya hadiahkan kepada Arliana sebab dia lebih memerlukan beg itu kan.
Hehehehe.







Nak join kami tak untuk aktiviti GLAM yang berikutnya?
Just mesej/ whatsap/ emel saya ok.
Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe