I am going to Korea, FOC!

8:30 AM

Sedar tak sedar, lagi seminggu nak fly for free ke Korea.
To be exact, I will be flying to Korea on 16 September 2013, tepat jam 8 dari KLIA.
My very first FREE TRIP bersama GLAMpreneurs!
So very excited.
Musim luruh di Korea. Cantik kan (Google)
Cantik tak musim luruh di Korea? Tunggukan update daripada saya melalui instagram dan facebook.

Adakah saya dah bersedia?

Of course!
Benda paling penting saya terawal saya cari adalah kasut yang sesuai.

Selepas melakukan sedikit  ‘penyelidikan’, saya merasakan kasut boots adalah yang paling sesuai untuk digunakan ketika di sana kelak.

So, saya pun memulakan ‘shoes hunting’.

Pelbagai tempat dah saya pergi.

Berikut di antara kasut-kasut yang saya cuba dan menyebabkan saya tertarik.
Cantik kan?
Tapi sayangnya tidak ada di dalam saiz yang saya kehendaki.

Saya ini tergolong di dalam yang memiliki saiz kaki yang kecil iaitu saiz 5.

Kecewa kerana tidak menemui kasut yang bersesuaian dengan saiz kaki, saya mencari pula baju yang sesuai.
Warna apa yang anda rasa sesuai dengan saya?
Kalau saya tahu sukarnya mencari kasut yang sesuai serta harga berpatutan, lebih baik saya melawat Zalora Malaysia. Di situ ada banyak pilihan, harga berpatutan dan yang paling penting ada saiz kaki saya.

Anyway, GLAMpreneurs dah siap ada kod warna pakaian ketika berada di Korea.
Dan saya dah selesai mendapatkan setiap pakaian yang menepati kod warna yang dinyatakan.

Oh ye.
Saya akan bergembira bersama GLAMpreneurs di sana mulai 16- 20 September 2013.
Untuk apa sahaja pertanyaan berkenaan peluang menjana pendapatan sampingan yang besar berbekalkan modal serendah RM27.00, boleh hubungi rakan-rakan saya iaitu

2)     Ieda (019.273.2902)
3)     Alia (019.223.5223)
4)     Aza (010.894.1206)
5)  Azween (012.749.8174)

Begitu juga jika anda ingin mendapatkan produk-produk kesihatan yang tersenarai di bawah dengan harga berpatutan dan juga free gifts, boleh hubungi mereka :
1)     Premium Beautiful Corset
2)    Marine Essence series (bar soap, body wash and shampoo)
3)     Mineral Coffee
4)     Bio Velocity Sleep Mate
5)     Garam Buluh Premiere Drink

See you and wait for my updates via IG dan FB ye.

Haiqal Rawlins
012.280.1977
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam

You Might Also Like

6 GLAM People

  1. kalau hang berada di Nami Islands,,, masa musim luruh,,, ia satu ejakulasi yang tidak terhingga,,, hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bimbangnya nanti nak kena mandi wajib plak kat sana @Rosmadi Shakri
      Hahahaha

      Delete
  2. sronoknye dpt p korea FOC...kalo p korea jgn lupa minum susu pisang sedap kt korea...kwn blogger dr nuffnang raya papajohn

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks @mama tisya. Memang nak mencari sebab ramai yang suggest...

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe