GLAM to Gold Coast, Australia

8:30 AM 13 Comments A+ a-

Kalau nak ikutkan, saya memang pernah melancong ke Melbourne dan Sydney, Australia pada 2010. 
Banyak ribu juga duit habis walaupun menetap di Malaysia Hall.
Jom tengok kangaroo!
Kemudian pada 2011, pergi ke Brisbane atas urusan kerja pula.
Kali ini pun sama, kena dahulukan duit sendiri kemudian claim, tapi boleh claim yang rasmi je la.
So, kesudahannya tidak berapa nak enjoy sebab kekangan kewangan.
Dalam trip ini, kami dibawa singgah sebentar di Gold Coast.
Memang sangat sekejap. 
So, lalu je la kan bandar dia dan terus dapat rasakan Gold Coast memang tempat yang best.
Terus menyimpan hasrat nak menabung untuk trip melancong ke sini, katanya.

Mana taknya.
Ada banyak lokasi menarik untuk dilawati di sini tau.
Ada banyak 'world' kat sini tau.
Sebahagiannya adalah Dream World, Sea World, Movie World, White Water World, Wet & Wild, Currumbin Wildlife Sanctuary, Paradise Country dan banyak lagi.
Now, syarikat umumkan next trip ke Gold Coast.
Seakan-akan memenuhi keinginan saya pula.

Tapi sesungguhnya memang kebanyakan keinginan saya telah dapat ditunaikan semenjak menyertai GLAM.
Syukur sebab rezeki yang murah bersama GLAM.
Bimbingan 24 jam oleh mentor yang dedikasi berserta pelan perniagaan yang telus dan mudah untuk dilaksana membantu saya merealisasi kebanyakan keinginan saya.
Seronok kan kalau dapat pergi menikmati semua ini?

Sepertimana yang saya katakan pada entry yang lepas, semuanya ditanggung oleh syarikat.
Pergi dengan membawa diri dan duit untuk shopping je.
Bayangkan diri anda di sini dalam FB dan IG anda?
Anda akan diterbangkan secara percuma dan berada di sini tahun depan (2014) dengan hanya menghubungi nombor saya di bawah ini.
That call could be a start of a new and wonderful life that you have always dreamed of!


Haiqal Rawlins 

012.280.1977 
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

13 GLAM People

Write GLAM People
thisni3zahata
AUTHOR
Wednesday, 24 July, 2013 delete

My friend pun ade join GLAM..meriah je tgk die..huhu..good luck ya...

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Wednesday, 24 July, 2013 delete

Thanks @thisni3zahata
Meh la join skali...
Boleh berGLAM bersama-sama

Reply
avatar
Wednesday, 24 July, 2013 delete

amboi banyaknya world.. buat saya rasa ingin nak pergi.. kekeke...

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Wednesday, 24 July, 2013 delete

Jom la sama2 pergi @Sofinah Lamudin

Reply
avatar
Leods Presla
AUTHOR
Wednesday, 24 July, 2013 delete

hopefully next year sy sampai Aussie ..yeeeaa! :)

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Thursday, 25 July, 2013 delete

Jom join kita sekali @Leods Presia... Boleh pergi for free

Reply
avatar
Oshin Kecik
AUTHOR
Thursday, 25 July, 2013 delete

nak pergi jugak boleh tak hehe

Reply
avatar
Leods Presla
AUTHOR
Thursday, 25 July, 2013 delete

How tell me HOW ! hehe

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Friday, 26 July, 2013 delete

@Leods Presia, it is easy. Can you message me or just e mail me and I will tell you how.

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Friday, 26 July, 2013 delete

Boleh sangat lah @Oshin Kecik

Reply
avatar
Leods Presla
AUTHOR
Friday, 26 July, 2013 delete

my email ~ clla_84@yahoo.com.my

Reply
avatar
Anonymous
AUTHOR
Sunday, 28 July, 2013 delete

How?

Reply
avatar
Rawlins GLAM
AUTHOR
Sunday, 28 July, 2013 delete

Dear Anonymous, kindly contact me via my mobile +60122801977 or my email rawlins.una@gmail.com
Thanks

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe