GLAM to Gold Coast, Australia

8:30 AM

Kalau nak ikutkan, saya memang pernah melancong ke Melbourne dan Sydney, Australia pada 2010. 
Banyak ribu juga duit habis walaupun menetap di Malaysia Hall.

Jom tengok kangaroo!
Kemudian pada 2011, pergi ke Brisbane atas urusan kerja pula.
Kali ini pun sama, kena dahulukan duit sendiri kemudian claim, tapi boleh claim yang rasmi je la.
So, kesudahannya tidak berapa nak enjoy sebab kekangan kewangan.
Dalam trip ini, kami dibawa singgah sebentar di Gold Coast.
Memang sangat sekejap. 
So, lalu je la kan bandar dia dan terus dapat rasakan Gold Coast memang tempat yang best.
Terus menyimpan hasrat nak menabung untuk trip melancong ke sini, katanya.

Mana taknya.
Ada banyak lokasi menarik untuk dilawati di sini tau.
Ada banyak 'world' kat sini tau.
Sebahagiannya adalah Dream World, Sea World, Movie World, White Water World, Wet & Wild, Currumbin Wildlife Sanctuary, Paradise Country dan banyak lagi.
Now, syarikat umumkan next trip ke Gold Coast.
Seakan-akan memenuhi keinginan saya pula.

Tapi sesungguhnya memang kebanyakan keinginan saya telah dapat ditunaikan semenjak menyertai GLAM.
Syukur sebab rezeki yang murah bersama GLAM.
Bimbingan 24 jam oleh mentor yang dedikasi berserta pelan perniagaan yang telus dan mudah untuk dilaksana membantu saya merealisasi kebanyakan keinginan saya.
Seronok kan kalau dapat pergi menikmati semua ini?

Sepertimana yang saya katakan pada entry yang lepas, semuanya ditanggung oleh syarikat.
Pergi dengan membawa diri dan duit untuk shopping je.
Bayangkan diri anda di sini dalam FB dan IG anda?
Anda akan diterbangkan secara percuma dan berada di sini tahun depan (2014) dengan hanya menghubungi nombor saya di bawah ini.
That call could be a start of a new and wonderful life that you have always dreamed of!


Haiqal Rawlins 

012.280.1977 
E-mail : rawlins.una@gmail.com | FB : rawlins.ichigo | IG : rawlins_glam 

You Might Also Like

13 GLAM People

  1. My friend pun ade join GLAM..meriah je tgk die..huhu..good luck ya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks @thisni3zahata
      Meh la join skali...
      Boleh berGLAM bersama-sama

      Delete
  2. amboi banyaknya world.. buat saya rasa ingin nak pergi.. kekeke...

    ReplyDelete
  3. hopefully next year sy sampai Aussie ..yeeeaa! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join kita sekali @Leods Presia... Boleh pergi for free

      Delete
    2. @Leods Presia, it is easy. Can you message me or just e mail me and I will tell you how.

      Delete
    3. my email ~ clla_84@yahoo.com.my

      Delete
  4. nak pergi jugak boleh tak hehe

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Dear Anonymous, kindly contact me via my mobile +60122801977 or my email rawlins.una@gmail.com
      Thanks

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe