Delicious!

8:30 AM

Iols nie memang mengikut je apa yang mentor ajar dan buat, insyaAllah
Jika nak berjaya, just duplicate je kan
Dia dah genggam RM250K sebulan, kita pun nak menggenggam nilai yang sama, ye tak?


Anyway,
Last weekend, selepas selesai business appointments ngan kawan seuni dulu, me and a few of the besties mencari lokasi untuk makan malam

Terus iols suggest DELICIOUS!

Semua bersetuju so kami pun pergi ke Delicious
Lokasinya?
Lot 1.1, Ground Floor, Dua Annexe,
No. 211, Jalan Tun Razak, 50450 Kuala Lumpur.
T: 603 2166 2066  F: 603 2161 7937


Tu, siap bagi map dah tu
Sesiapa yang teringin, silakan ye
Hehehehe

Iols teringin sangat nak merasa desserts kat sini sebab Hanis Haizi selalu post good and yummy looking food bila dia ke sini
Yang penting iols nak merasa sangat macaroons dia
Hik hik hik

Sadly, Delicious dah tak serve macaroons

So, what did we ordered?
Our dinners
My dessert!
Sudahnya, inilah makan malam kami
Meatballs, carbonara, sandwich, fish & chips dan nasi lemak

Yang penting, tengah-tengah meja ada Uno Spin!
Yesh!

Hik hik hik
Berbaloi!

Eh.. awak... lap sikit liur yang meleleh kat tepi bibir tu

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. Yang paling sedap dan dinikmati sepanjang malam? UNO spin! hahahhaha.. meatball spaghetti was good.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhahah...... Seriously! Memang delicious kan!

      Delete
  2. wow...x pernah lagi kiter JJCM kat sini..ramai yg kata sedap...nak kena try jugak ler 1 hari nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wajib!
      Hehehehhe....
      I pun nak kena pegi lagi sebab nak rasa brownies dia...

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe