COPY

Nak dapat barang free?

8:30 AM

Siapa kat sini suka kumpul points untuk dapat barang free?


Entry ini memang ditulis khas untuk uols!



Pernah tak uols pergi makan ke shopping ke pastu nampak simbol yang colourful nie?
Jika ada, maknanya kedai itu terlibat dalam Kempen B-rewarded ini la

Konsep dia senang je
Gunakan kad Bcard untuk apa sahaja pembelian di mana-mana and kumpul points
Pastu boleh redeem barang atau voucher, ikut apa yang kita suka

Nak dapatkan card?
Dafter je kat sini : http://www.bcard.com.my/v3/BRewarded/login.php
Selepas kumpul points, biasanya kena tunggu statement before nak wat redemption kan?

Sekarang tak perlu nak tunggu statement dah

Bcard dah lancarkan Bcard Mobile App
Ada terdapat dalam iOS dan juga Google Play Store
Download je app nie, dah dipermudahkan dah kaedah redemption








First of course kena download dulu ke smartphone uols tu

Then log in guna ID dan password uols la


Then uols akan masuk ke ruangan Member Profile. Update la maklumat uols semua kat sini
Kat sini pun boleh tengok berapa banyak points uols ada
Juga boleh keep track kat mana uols dah spent

Mudah kan?

Lagi mudah, siap dia tunjuk arah tempat mana yang boleh collect points
Tak yah nak melilau mencari
Search je!


Nak redeem pun sonang jo

Eh...nogori sokojap!

Nak redeem, just cari button Redem, pilih kategori and redeem ikut kesesuaian points uols ada le kan

Jangan plak memandai redeem lebih dari points yang ado
Memang nan hado la kan!

And paling best!

Ada pertandingan plak sekarang sampai penghujung Januari 2013
Korang mesti suka kan!
Cara nak Join contest ni?

① LIKE BCARD facebook page : https://www.facebook.com/BCardRewards?fref=ts

② Daftar BCARD uols

③ SHARE pasal contest ni dan INVITE kengkawan uols untuk join contest ni.

Itu je, mudah kan

TIPS menang BCARD contest ni


① Login www.bcard.com.my/BRewarded untuk melihat kedudukan uols

② War-warkan di wall masing-masing pasal contest ni

Paksa Ajar kengkawan join

Kalau uols tak join, rugi yang teramat sangat!

Cer tengok hadiah yang ditawarkan tu!

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

3 GLAM People

  1. I have read so many content regarding the blogger lovers but this post is genuinely a fastidious article, keep it up.
    Here is my blog : golden virginia

    ReplyDelete
  2. Ohh ada porgram reward ker daripa BCard ni... tak tahu lak saya ada kad ni baru register hehehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada...cepat2 la daftar...mana tahu menang trip free kan

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe