COPY

Bila OBSES

8:53 AM

Menurut Free Dictionary, Obsess bermaksud : To Preoccupy the mind excessively atau dalam Bahasa Melayu : Sentiasa terbayang-bayang di dalam akal benak

Uols tahu kan yang iols memang peminat barangan Apple
Dari Macbook sampai ke siri Iphone

Namun, apabila membaca review pasal iPhone5, iols rasa cam takde keinginan nak membeli
Pastu baca plak review pasal Samsung Note II yang meletup tu

Tanpa berfikir panjang, terus ials beli Samsung Note II
So far, iols berpuas hati la dengan Samsung Note II

Di suatu pagi yang bening, gmail iols mengeluarkan notification : Ada emel baru (dia tulis in BI la kan)
Bila buka, rupanya jemputan dari Maxis as Maxis One Club nyer clients dapat special discount price untuk booking and beli iPhone 5 masa launch on 13 December 2012

Pikir punya pikir, iols terus book
Welcome
Pose muka kurus kononnya 
Dipendekkan cerita, pada 16 December 2012, seawal 7:30 pagi iols dah sampai di CapSquare Mall and iols adalah orang ketiga
Yeay! Tak panjang pun barisnya
Menunggu giliran untuk mendapatkan sim card and set
Suasana dalam ruang mengambil set
9 am, kaunter dibuka
Berbaris, tunggu giliran, pasang sim card
1030 am ials dah balik dah
Cepat kan
Takyah nak berebut-rebut pada first day launch tu
Housemate ials berbaris dari jam 9pm and sampai di rumah jam 6 am
Memasing menunggu giliran nak pasang screen protector
Kesayanganku sedang dipasang screen protector
GILO tak?

Tu baru obses namanya kan
Iols takde le obses sangat
Set 1
Set 2
Terbeli 2 plak... ahaks!

Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

3 GLAM People

  1. amboiiii... kemain lagi ekkk... hadiah kat mak yg 1 lg tuuu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi kan...
      Hadiah pada siapa...heheheheheh
      Hehehhehehe

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe