COPY

RM16,000 untuk bonus

8:28 AM

Setahun yang lepas, saya hanya mampu berangan-angan untuk memiliki pendapatan yang mencecah puluhan ribu
Memang pernah la memegang duit sebanyak ini, tapi itu semua lepas buat loan
Pastu kena potong gaji
Perasaan menjadi kaya itu cume seketika je

Then, selepas membaca blog dan bertemu dengan Hanis Haizi, saya beranikan diri untuk menjadi sepertimana beliau
Mana tak berapi bila tengok dia selamba je shopping bag Chanel, dua sekaligus ye!
Mana boleh jadi, seorang surirumah yang tidak pernah bekerja tapi mampu mendapat pendapatan ratusan ribu setiap bulan
Dah la muda, takde pengalaman kerja plak tu
Takkan la ials pun takleh buat apa yang dia buat

Sesungguhnya, apa sahaja perniagaan itu bagus dan memang ada risikonya

Jika ada yang gagal, mesti ada yang berjaya
Kenapa kita mesti fokus pada kegagalan orang lain?
Kenapa tidak kita tiru langkah yang berjaya?

Gagal mesti ada sebab

Berjaya mesti ada cara
Beruntungnya saya sebab dijodohkan dengan bisnes ini dan juga GLAM di bawah bimbingan CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain kerana :

  • produk yang telah terbukti dan terkenal
  • strategi pemasaran yang telus dan bersih 
  • bimbingan yang konsisten dan mantap
Mustahil untuk berniaga?
Jika mustahil, kenapa surirumah yang tidak pernah berkerja mampu menggenggam income ratusan ribu setiap bulan, secara konsisten?
Income CDM Hanis pada Januari 2012. Tak PITAM kalau setiap bulan begini?



Tak PITAM bila tengok gaji sebanyak itu, sebulan, setiap bulan?

Alhamdulilah, saya juga sudah mendapat bonus, tak sampai 10% pun dari apa yang CDM Hanis dapat
SYUKUR
Dan saya dapat bonus pada September, bulan yang mana selepas Raya dan time orang lain lambat lagi nak dapat gaji

Anda tak nak ke?
Dapat bonus selepas Raya, mesti rasa lega kan. Kalau tiap-tiap bulan begini, siapa tak nak?

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

15 GLAM People

  1. Macam menarik.. leh open table ni. Ahaks..;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aimi ... bukan setakat open table, kalau Aimi join, kita open table kat Paris tahun depan...

      Delete
    2. Huhu teringin juga tu. tapi i tengok dah ramai sgt la jual PB. hehe..

      Delete
    3. Darling, nisbah lelaki kepada perempuan adalah 1 : 3...makanya ramai perempuan yang nak pakai
      Selagi perempuan pakai bra and panties, pasaran kita takkan hilang...
      Kemestian kan perempuan pakai bra and panties...unless dia nudist la kan...
      Ials pun selesai jual dalam 2 bulan je..
      Uals lagi le cepat as a girl kan..

      Penduduk M'sia ada 28 juta, yang berdaftar sebagai ahli PB tak sampai 400,000 orang, manakala yang aktif plak tak sampai separuh pun...
      kan banyak peluang tu?
      Hehehhe

      Delete
    4. InsyaAllah will think about it.:)

      Delete
  2. tak jadi masalah ramai atau tidak. sebab ramai lah menunjukkan. ompny bagus n strong. product high demand!;)

    ReplyDelete
  3. Tahniah tau!!! Tgk bonus byk camni..rasa nk join je...hahahah!

    ReplyDelete
  4. best nye. mesti modal tinggi kan. saya student lg :( nak jugak ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada juga pelajar yang buat, dia guna simpanan ASB untuk join.... Nanti saya add ye

      Delete
    2. simpanan ASB? xpenah dengar pun ^^

      Delete
    3. Fathiah, dia keluarkan simpanan ASB untuk jadikan modal then dia berjaya simpan lebih daripada yang dia gunakan

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe

GLAM Comments

Top GLAM Friends

GLAM Tweet

Subscribe