My BFP

10:04 AM

Hello semua

Saya sekarang dah ada BFP
Salah eja ke? BFF kot?

Bukan la, bukan Best Friend Forever
Nie pun semacam BFF tapi lagi best sebab dia penyelamat saya
Dia adalah BIOzone Food Purifier (BFP)

Why saya katakan dia penyelamat?
Ini kerana BIOzone Food Purifier berupaya menyingkirkan toksin pada bahan mentah (proses purifikasi) melalui kaedah pengozonan

Kaedah pengozonan menyingkirkan kuman dan bahan-bahan pencemar dari bahan makanan mentah dan menjadikannya lebih segar dan sihat serta selamat untuk dimakan
Meh kita baca petikan dari The Star bertarikh 17 Februari 2008
http://thestar.com.my/health/story.asp?file=%2F2008%2F2%2F17%2Fhealth%2F20347145&sec=health 

Tu bayangkan kajian dibuat pada 2008
Sekarang dah 4 tahun tapi artikel ni tetap relevan
Banyak yang kita makan tanpa kita ketahui 'kesegarannya'

Wajar kita ketahui bahawa kesan racun perosak pada buah-buahan dan sayur-sayuran tidak akan hilang dengan mencucinya sahaja

Meh kita tengok reaksi ayam yang dikatakan segar dibeli dari pasar raya
Pics credit to my mentor, Hanis Haizi

Beberapa minit selepas BIOzone Food Purifier diletakkan bersama ayam 'segar'
Buih-buih mula terbentuk dan semakin banyak


Masa ini, buih-buih tu dah mula mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan
Lihatlah betapa banyaknya buih yang terbentuk

 Buih-buih nie berstruktur likat dan melekit
*ewwwww*

























Even wipe kat kain pun tak hilang

Saksikan apabila cuba dibakar


Tak terbakar hokay!!!

Bayangkan bahan yang sama disimpan di dalam badan kita, bertahun-tahun lamanya

Gross kan!

Hubungi saya untuk mendapatkan BIOzone Food Purifier aka BFP dengan harga istimewa!

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

0 GLAM People

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe