Lady Gaga itu LELAKI

9:00 AM

Taken from Google
Uals mesti pernah terdengar pasal gossip yang melanda Ratu Kontroversi antarabangsa nie kan?
Dengan fesyennye yang WOW

Ada lagi nie gossip pasal dia
Nak tau apa?
Lady Gaga adalah LELAKI
Pernah terdengar tak gossip nie?

Sebenarnya, ials ada bukti yang gossip tersebut adalah BENAR
Tak caya?


Betul nie?




Hahahahaha

Gurau jer

Nie sebenarnya samaran ials sempena majlis Astro B.yond IPTV Hollywood & Celebrities Night anjuran bersama Astro dan Nuffnang pada 2011
Ada entry khas yang ials buat nie >>> Menang TV 32 Inci tau

Dekat entry tu, ials letak sikit je gambar

Then tetiba my beloved leader, CDM Hanis Haizi, kata, why don't you letak je gambar banyak-banyak
Then claim yang you Lady Gaga Malaysia

Adam C selaku pengacara majlis malam tu pun kata yang Lady Gaga Malaysia memang buat kontroversi!

Kontroversi tau!

Of course la kontroversi kan, sepertimana Lady Gaga sendiri

So, herewith, ials share the transformation and the pix of the ever Beautiful and Controversial Lady Gaga of Malaysia
Everyday me
Thanks to Teh Tarik. After two hours of make-up
Be reminded, that is NOT WHO I AM...
I dressed up for a theme party and will do it again if the prize is worth doing it!

Enjoy the pix
Not so before pic
Putting on the wig
The head piece
The event, being the first yang ials join semenjak blogging, memang meninggalkan kesan pada diri dan rakan-rakan yang dikenali dalam blogosphere

Memang banyak rakan blogger yang dikenali dan menjadi kawan kemudiannya
A geisha
Wolverine and Storm from X-men
Evelyn Salt aka Angelina Jolie
Super sexy Pitbull
The amazing couple, Captain America and Ms Peggy
Strutting my fierceness and WON
Worth the hour spent on make-up and blistered feet 

Nie sebahagian daripada link rakan-rakan yang mention pasal event nie
1) Nuffnang
2) Samuel
3) Submerryn
4) Teh Tarik Memoirs
5) Jackie
6) Isaac

Tak sabar nak pergi costume party lagi nie

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

You Might Also Like

4 GLAM People

  1. wow!!
    nuffnang ke anjur mende nie??
    awesome! u almost looks like lady gaga..
    but knape tak pakai lipstick merah menyala? lagie gempak rase nye :D
    congrats btw!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab make-up artist letak gitu....
      Sebenarnya kat lips tu penuh glitter tetapi dah hilang sebab minum and makan

      Delete

Thanks for the GLAM write-ups

GLAM Comments

Recent GLAM

Recent Posts Widget

Top GLAM Friends

GLAM Tweet


Click Me To Visit Bargain Shoppe

Subscribe