Bonusku @ September 2012

9:00 AM 18 Comments A+ a-

Peringatan
*Entry ini bukan untuk bermegah, tetapi sebagai bukti perjuangan saya*

Alhamdullilah
Berterima kasih di atas bimbingan mentor kesayangan, The Marvellous Duo, CDM Hanis Haizi dan CDM Razali Zain di atas usaha tanpa putus asa mereka
Juga terima kasih kepada rakan-rakan bisnes yang mempercayai saya untuk bersama-sama mengubah impian menjadi kenyataan
Ibu-bapa dan adik beradik, ini semua untuk anda
Tidak dilupa rakan-rakan yang mendoakan (ada juga yang tak mendoakan, tak mengapa)
Tidak dilupakan GPS bergerak saya aka sahabat baik, Jae Hashim, sebab rajin meneman asal ada appointment...

Eh..nie ada ucapan ke?
Takde lah
Bersyukur di atas rezki yang diterima
Menjadikan saya semakin tabah dan teruja untuk membantu rakan-rakan mendapatkan jumlah yang sama atau lebih dari nilai yang saya dapat
Tak teringin nak tengok akaun anda menunjukkan nilai sebegini setiap bulan?
Syukur
Syukur
Syukur

Jika saya tidak memberanikan diri untuk melangkah setahun yang lepas, saya tidak mungkin akan dapat mengecapi bonus ini sekarang

Dengan hanya Premium Beautiful sebagai modal, tidak terduga pulangannya sebegini mewah
SYUKUR

Asalnya cuma nak ada extra income RM2K - RM4K
Tapi kerana adanya bimbingan yang konsisten, produk yang SUPERBRAND, tidak tersangka begini rezki yang saya perolehi

Walaupun tidaklah sebanyak mana, ini merupakan bukti yang menunjukkan bahawa sesiapa sahaja boleh mengecapi nikmat yang sama, regardless of your education or designation

Yang perlu adalah untuk BERMULA
The first step is always the hardest
Mari kita sama-sama menggapai impian kita untuk mengubah kehidupan kepada yang lebih selesa

Jika anda juga ingin merasakan nikmat yang serupa, hubungi saya dan kita sama-sama berusaha ke arah TIME FREEDOM dan FINANCIAL FREEDOM

CONTACT ME TO ADD YOUR MONTHLY INCOME
RAWLINS
Facebook : www.facebook.com/rawlins.ichigo
E-mail : rawlins.una@gmail.com
Mobile : 012-2801977

18 GLAM People

Write GLAM People
CikLily Putih
AUTHOR
Wednesday, 12 September, 2012 delete

wah kemain lagi sponsor i nie... rezeki tu kan.. nanti banjer makan sket je akhakhakhakkhak

Reply
avatar
Wednesday, 12 September, 2012 delete

thanks Cik Lily Putih...
Gimme more please...

Makan, insyaAllah

Reply
avatar
ef.ae
AUTHOR
Wednesday, 12 September, 2012 delete

hurm... don't be too reveling with your income.. later you attract unwanted attractions..

Reply
avatar
Thursday, 13 September, 2012 delete

congrats!!
kunjungan balas dari Azwa :)

Reply
avatar
Thursday, 13 September, 2012 delete

Takde le kaya sangat..sikit2 je

Reply
avatar
Al-Fathcom
AUTHOR
Friday, 14 September, 2012 delete

Selamat...dan sukses selalu untuk sahabat...
kunjungan balasan dari Al-Fathcom

Reply
avatar
Kharisma
AUTHOR
Friday, 14 September, 2012 delete

keberhasilan memerlukan perjuangan..
Selamat semoga sukses selalu

Reply
avatar
miz ruha
AUTHOR
Friday, 14 September, 2012 delete

alhamdulillah.. rezeki~~ ^_^

Reply
avatar
Saturday, 15 September, 2012 delete

miz ruha tak nak dapat gaji banyak camni ke?

Reply
avatar
Thursday, 20 September, 2012 delete

Syukur diberikan rezki

Willing to share jika berkenan

Reply
avatar

Thanks for the GLAM write-ups


Click Me To Visit Bargain Shoppe